Penélope Cruz egyszerűen nem öregszik: annyira gyönyörű volt a vörös szőnyegen, hogy arra nincsenek szavak

Az 50 éves, Oscar-díjas spanyol színésznőn egyszerűen nem fog az idő vasfoga: éppoly csinos és káprázatos, mint 10-15 évvel ezelőtt, nem véletlenül irigykednek rá annyian.

Csipkeruhában ragyogott férje oldalán

Penélope Cruz a mai napig igazi szexszimbólumnak számít, pedig már túlvan karrierje csúcspontján és fiatalsága idusán. Szépsége azonban mit sem kopott az évek alatt, és ez bizonyára remek génjeinek köszönhető, melyeket szüleitől örökölt, és amiket két gyermekének is továbbadott. Egy biztos: férje, Javier Bardem a világ egyik legszerencsésebb pasija, hogy egy ilyen nőt tudhat magáénak. A spanyol színész és Penélope 2008 óta alkotnak egy párt, és 2010-ben kötötték össze az életüket a Bahamákon, majd egy évvel később megszületett első közös gyermekük, Leo, míg Luna 2013-ban látta meg a napvilágot. Cruzon azonban nem hagyott nyomot a két terhesség és a szülés: éppoly gyönyörű, mint fiatalon, amit a minap a vörös szőnyegen ismét bebizonyított egy meseszép, fehér csipkeruhában. Galériánkban mutatjuk a pazar ruhakölteményt!

A tehetséges, gyönyörű, és még mindig nagyon sikeres Penélope simán letagadhatna 10 évet is a korából, amely esetében állítólag egyáltalán nem a plasztikai beavatkozásoknak köszönhető, hanem egészséges életmódjának, tudatos bőrápolásának és génjeinek.
Kattints a további képekért!

A 60-as és 70-es évek szexszimbóluma alaposan megváltozott az elmúlt években: ma már mély ráncok és barázdák tarkítják egykor tökéletes arcát és vonásait, ám így sem lehet oka panaszra.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Inspiráló Nők Díj 2024 - Szavazz te is a kedvencedre!
Lifestyle
Magyarországon a magas vérnyomás gyakorlatilag népbetegségnek számít, azonban egy új kutatás szerint a gyógyvizes fürdőzés kedvezően befolyásolja mind a mentális, mind a fizikai állapotot.
Lifestyle
Ha te sem vagy híve az erős kemikáliáknak, valamint a rágcsálóirtó szereknek és mérgeknek, akkor ezt a filléres házi praktikát neked is ismerned kell.
Lifestyle
A Vízöntővel olyan váratlan esemény történik, ami alapjaiban forgatja fel az életét. Napi horoszkóp.