Sztárbox: erősen kisiklott Shane Tusup interjúja, mindenki ezen pörög most a neten

Shane Tusup igyekezett menteni a helyzetet, amennyire csak tudta, de végén nagyon elnevette magát.

A híresség már nagyon készül a hétvégi bokszmeccsre

A Sztárbox előző adás is rengeteg izgalmat hozott. Könnyűsúlyban Varga Viktor és Dóra Béla csapott össze, ami döntetlen lett, de a bírák úgy döntöttek, hogy előbbi lehet ott az elődöntőben. Nehézsúlyban Pulai Imre és Király Péter mérkőzött meg. A vezetőbíró úgy ítélte meg a harmadik menetben, hogy Király Peti nem tudja folytatni a mérkőzést, így Pulai Imre győzött. A középsúlyban Veréb Tamás és Törőcsik Dániel lépett a ringbe. Az utóbbi a harmadik menetben technikai KO-val győzött, így a tetoválóművész folytathatja a Sztárbox versenyét. Neki ugyebár Szoboszlai Dominik is nagyon szurkol.

Most vasárnap farkasszemet néz egymással Földes Eszter és Lola, férfi nehézsúlyban Czutor Zoltán és Mészáros András, de legjobban várt összecsapás Torghelle Sándor és Shane Tusup meccs lesz.

A galériánkban megmutatjuk, hogyan siklott ki az interjú, amikor Shane Tusupot próbálták angolul faggatni!

A beszólogatás már akkor megindult, amikor Shane Tusup többször is lenagypapázta nála csupán hat évvel idősebb ellenfelét, a volt válogatott labdarúgó Torghelle Sándort.
Kattints a további képekért!

Szellő István már nagyon régóta az RTL Híradó egyik arca. Azonban egy szép gázsiért vajon bevállalna egy Sztárboxos összecsapást?

Leadfotó: RTL

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Shane Tusup igyekezett menteni a helyzetet, amennyire csak tudta, de végén nagyon elnevette magát.
Sztárok
2006 egyik nagy durranása volt az Aquamarine című tinivígjáték, a nagy népszerűség ellenére azonban – Emma Roberts kivételével – a szereplők ma már egyáltalán nincsenek reflektorfényben. Vajon hogyan...
Sztárok
Kiderült, hogy kik azok a hírességek, akik 2024-ben parkettre állnak profi táncpartnereikkel a Dancing with the Starsban. Az új évadban a nézők legnagyobb örömére a gyönyörű színésznő, Törőcsik...