Az idei ősz alapdarabja a ballonkabát: könnyed és elegáns darabok 20 ezer forint alatt

A ballonkabát olyan időtlen alapdarab, amely egyetlen stílusos nő ruhatárából sem hiányozhat.

Klasszikus alapdarab

Az évszakok változásával mindig lehetőségünk nyílik a ruhatárunk frissítésére is. Az ősz egyik örök klasszikusa a ballonkabát, ami vízlepergető anyagának köszönhetően ideális viselet lehet az esős napokon is. Laza szabásának köszönhetően kényelmes, mégis elegáns megjelenést kölcsönöz, és szinte bármilyen stílushoz passzol, legyen szó sportos vagy hétköznapi öltözékről. Ebben a szezonban a maxi hosszúságú, túlméretezett kabátok hatalmas népszerűségnek örvendenek, és a klasszikus bézs, barna, és fekete színek mellett, a bordó és a zöld különböző árnyalatai is keresettek lesznek. A ballonkabát jól mutat farmerrel, leggingszel és akár szoknyával is, valamint jól kombinálhatók sportcipővel, csizmával és magassarkú cipővel is, így mindenki megtalálhatja a saját stílusának megfelelőt.

Kattints a galériára és mutatjuk a hazai kínálat legtrendibb ballonkabátjait 20 ezer forint alatt:

Egy klasszikus ballonkabát tökéletes választás az őszi-téli időszakra, és sokoldalúságának köszönhetően minden stílushoz remekül passzol. H&M dupla mellrészű ballonkabát: 15 995 Ft
Kattints a további képekért!

Lead kép: 123rf

Oldalak

Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Sztárok
Varga Viktor otthonát elöntötte a víz, így a kerületi önkormányzat a kialakult helyzet miatt egy rendkívüli döntést hozott.
Lifestyle
Matt Damon karaktere a Mentőexpedícióban most szomorúan tekintene az égre, ha valóban ott lenne.
Home&Design
Különleges megoldás került elő Ryan Gosling és Eva Mendes konyhájából, amit a szemfüles rajongók szúrtak ki.