Harry kikelt magából: dühös üzenetet küldött Károlynak, felháborodásának oka Meghan volt

Sussex hercegének felesége és gyermekei a legfontosabbak, Meghanért pedig mindig kiáll, történjen bármi.

Csúnyán leteremtette saját apját

Több mint két éve annak, hogy Erzsébet királynő távozott az élők sorából: a néha uralkodó a skóciai Balmoralban hunyta le örökre a szemét. Sokan akkor abban reménykedtek, hogy a királynő halála közelebb hozza egymáshoz Harryt és a királyi család többi tagját, ám ez nem így lett, sőt mi több, a gyász csak jobban felerősítette a feszültséget a famílián belül. Harry és Károly között egy heves vita is kialakult akkor, melynek oka nem meglepő módon Meghan volt: a veszekedésre Erzsébet halálának napján került sor apa és fia között, a herceg pedig Spare című memoárjában osztotta meg a részleteket annak kapcsán, mi is történt aznap pontosan. Galériánkban olvashatod a részleteket!

Harry és felesége, Meghan Markle épp az Egyesült Királyságban tartózkodtak akkor, amikor a királynő elhunyt. A herceget apja értesítette telefonon a szomorú hírről, miszerint Erzsébetnek már csak pár órája lehet hátra, így Károly azt mondta Harrynek, ha szeretne elbúcsúzni az uralkodótól, utazzon Balmoralba.
Kattints a további képekért!

A hercegné a béke érdekében erősen ösztönözte a trónörököst egy bizonyos dologra, Vilmos pedig végül be is adta a derekát.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Sztárok
Rengeteg sztárt érint az árvíz, és mennek a súlyos történések. Havas Henrik is el lesz zárva a külvilágtól pár napig, míg Varga Viktort nem akarták hazaengedni.
Sztárok
II. Erzsébet szívügyének tekintette, hogy Meghan Markle beilleszkedjen a brit királyi családba, éppen ezért hajlandó volt vele kapcsolatban kivételt tenni egy fontos kérdésben.
Fashion&Beauty
Kamilla királyné ezúttal nem fenséges estélyiben vagy tekintélyt parancsoló kosztümszettben keltett nagy szenzációt, hanem egy átlagos, mégis feltűnően csinos őszi ruhában.