Újabb hírek érkeztek Katalinról: a hercegné újra dolgozik, ezzel foglalkozott első munkanapján

Katalin hercegné végre visszatért és egyből bele is vetette magát a munkába, ráadásul elsőre pont egy olyan projekttel kezdett foglalkozni, ami a legközelebb áll a szívéhez.

Óvatosan, de biztosan kezd újra dolgozni

Mint ahogyan arról korábban a Femcafe.hu is beszámolt, szeptember 9-én egy emberként lélegzett fel a világ, amikor Katalin hercegné egy hosszú, szívhez szóló videóban bejelentette, hogy véget ért a kemoterápiás kezelése. „A rák mindenki számára ijesztő és kiszámíthatatlan, különösen a hozzád legközelebb állók számára. Ez az időszak mindenekelőtt arra emlékeztetett engem és Vilmost, hogy elgondolkodjunk és hálásak legyünk az élet egyszerű, mégis fontos dolgaiért, amelyeket oly sokan közülünk gyakran természetesnek vesznek. Az egyszerű szeretetért és azért, hogy szeretnek” – fogalmaz a felvételen a trónörökös felesége, akinek a teljes felépülésig még hosszú utat kell megtennie, de az elkövetkezendő időszakban mindent megtesz majd azért, hogy rákmentes maradjon. A pozitív hangvételű bejelentés után nem sokkal újabb öröm érte a brit királyi család rajongóit, a minap ugyanis kiderült, hogy a háromgyermekes édesanya már a munkába is visszatért, és egyből olyasvalamivel kezdett foglalkozni, ami régóta a védjegyének számít. Részletek a galériában!

Katalin hercegné lassan, de biztosan visszatér a régi kerékvágásba. Először a november 10-i Remembrance Sunday megemlékezésen láthatjuk majd, ahol a veteránokat köszönti, decemberben pedig megszokott karácsonyi koncertet tart a Westminster-apátságban.
Kattints a további képekért!

Katalin hercegnét sok millió ember imádja szerte az egész világon, a rajongók ráadásul egy külön becenevet is kitaláltak neki, ezzel kifejezve, milyen sokra tartják őt magát, valamint a munkásságát.

Leadfotó: Mike Egerton/PA Images via Getty Images

Forrás: Express

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
II. Erzsébet szívügyének tekintette, hogy Meghan Markle beilleszkedjen a brit királyi családba, éppen ezért hajlandó volt vele kapcsolatban kivételt tenni egy fontos kérdésben.
Fashion&Beauty
Kamilla királyné ezúttal nem fenséges estélyiben vagy tekintélyt parancsoló kosztümszettben keltett nagy szenzációt, hanem egy átlagos, mégis feltűnően csinos őszi ruhában.
Lifestyle
A Halak életében újra felbukkan egy régi nagy szerelme. Hétvégi szerelmi horoszkóp!