Ő ellenezte egyedül Árpa Attila és a friss felesége házasságát az esküvőn

Árpa Attila rosszullétet színlelve Az Árulók forgatásán kérte meg Alexandra kezét, és bár voltak hullámvölgyeik, most őrülten boldogok együtt.

Bár akad, aki nem tud róla, de ők bizony jó ideig jártak egymással

Jól mutatja az élet, hogy mennyi minden tud történni kis idő leforgása alatt. Árpa Attila 2024 elején még azt nyilatkozta, hogy szingli, de ez villámcsapásra megváltozott. A híresség ráadásul az egyik korábbi barátnőjével jött össze.

Jól ismerték egymást Czakó Alexandrával (most már Árpa Alexandra) mivel, a 19 évvel fiatalabb színésznővel 2022-ben szakítottak, miután négy évig boldog párkapcsolatban éltek. A kapcsolatuk annyira mély volt, hogy még a gyermekvállalás is szóba került.

A galériánkban megmutatjuk, hogy az esküvő után milyen nászutat tervez az újra egymásra találó páros!

Már 10 éve ismerik egymást, többször szakítottak, de sosem tudták egymást elfelejteni. Viccesen kijelentették, az ő esetükben mégiscsak igaz, hogy jó a felmelegített káposzta.
Kattints a további képekért!

Hihetetlen, de vannak olyan sztárok, akik maguktól gondolták úgy, hogy nem szexelnek egy jó darabig. Árpa Attilának például tavaly volt olyan időszaka, hogy nem bújt ágyba senkivel.

Leadfotó: RTL

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
II. Erzsébet szívügyének tekintette, hogy Meghan Markle beilleszkedjen a brit királyi családba, éppen ezért hajlandó volt vele kapcsolatban kivételt tenni egy fontos kérdésben.
Fashion&Beauty
Kamilla királyné ezúttal nem fenséges estélyiben vagy tekintélyt parancsoló kosztümszettben keltett nagy szenzációt, hanem egy átlagos, mégis feltűnően csinos őszi ruhában.
Lifestyle
A Halak életében újra felbukkan egy régi nagy szerelme. Hétvégi szerelmi horoszkóp!