Kíméletlen betegség gyötri Liptai Claudiát, nem tudni, hogy a Sztárban Sztár All Stars-ra felépül-e

Liptai Claudia őszintén beszélt arról, hogy milyen fájdalmakkal jár ez a betegség. A rajongók szorítanak, hogy a Sztárban Sztár All Stars-ra felépüljön.

A gyógyszeres kezelések nem hatottak, a színházi előadásait is lemondta

„A betegségem egy héttel ezelőtt kezdődött. A diagnózis: övsömör” kezdte a posztjában Liptai Claudia.

Azonban mi is ez pontosan? Az övsömör egy vírusos eredetű megbetegedés, amelyet a varicella zoster nevű vírus okoz. Ez a felelős a gyermekkori bárányhimlőért is. Miután valaki átesett a bárányhimlőn, a vírus inaktív állapotban marad az idegrendszerben, és évekkel vagy évtizedekkel később újraaktiválódhat, övsömört okozva.

Az érintett bőrterület érzékennyé válik, viszketni vagy bizseregni kezd. Néhány nap múlva vörös, fájdalmas hólyagok jelennek meg a bőrön, amelyek később pörkökké alakulhatnak át. Ezek a hólyagok általában a test egyik oldalán, az idegpályák mentén helyezkednek el, leggyakrabban a mellkas, a has vagy az arc területé.

Hogyan tudják ezt leküzdeni Liptai Claudiánál az orvosok, és hogy van most, az a galériánkból kiderül!

Az övsömör leggyakrabban az 50 év felettieknél jelenik meg, de bármilyen korban kialakulhat. A kezelése általában antivirális gyógyszerekkel történik, amelyek segítenek csökkenteni a tüneteket és felgyorsítani a gyógyulási folyamatot.
Kattints a további képekért!

Anno tréfásan megjegyezték, hogy Liptai Claudia és Havas Henrik mellé nem is kellettek volna vendégek a Mokkába, elég lett volna azt nézni, ők hogyan szívják egymás vérét.

Leadfotó: 123RF

Oldalak

Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Sztárok
Bár Angelina Jolie-t a mai napig a világ egyik legszebb nőjének, egy igazi dívának tartják, sokan úgy vélik, Brad Pitt új, 29 évvel fiatalabb szerelmének szépsége még a színésznőén is túltesz.
Home&Design
Különleges megoldás került elő Ryan Gosling és Eva Mendes konyhájából, amit a szemfüles rajongók szúrtak ki.
Lifestyle
A Halak életébe újra felbukkan egy régi nagy szerelme. Hétvégi szerelmi horoszkóp!