Sztárok

Palvin Barbara véget vetett a várandósságával kapcsolatos találgatásoknak: a modell őszintén beszélt a gyermekvállalásról

Az utóbbi időszakban többször is felröppentek a világhírű celebritás várandósságával kapcsolatos híresztelések. A Magyarországra látogató Palvin Barbara most egy friss interjúban öntött tiszta vizet a pohárba.

Csak ritkán válaszol a magánéletét firtató kérdésekre

Időről időre felmerülnek a hazai sajtóban a Palvin Barbara várandósságával kapcsolatos híresztelések. Tudvalevő, hogy a világszerte ismert modell egy évvel ezelőtt fogadott örök hűséget partnerének, Dylan Sprouse színésznek, akivel azóta is harmonikus házasságban élnek. Voltaképpen teljesen jogos, hogy a rajongók részéről olykor-olykor felvetődik a kérdés: vajon mikor érkezik a sztárpár első csemetéje? Palvin Barbara a nyilvánosságban csak kivételes alkalmakkor foglalkozik a kérdéssel, az RTL Fókusza kedvéért azonban nemrég kivételt tett: a műsorban arról faggatták a 30 esztendős modellt, hogy készen áll-e már az anyaságra. Lapozd fel galériánkat, ha kíváncsi vagy a híresség válaszára!

Amikor a Fókuszban arról kérdezték Palvin Barbarát, hogy férjével mikorra tervezik a családalapítást, a magyar híresség így felelt: "Majd… Még nem most, de ott van a gondolat. A gondolat már megszületett, a gyerek még nem."
Kattints a további képekért!

Mikes Anna és Krausz Gábor Magyarország egyik legfelkapottabb sztárpárja: nem csoda, hogy a publikum már azt várja, mikor vágnak végre bele a családalapításba. A téma kapcsán most Krausz fejtette ki a gondolatait.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Lifestyle
A Halak életébe újra felbukkan egy régi nagy szerelme. Hétvégi szerelmi horoszkóp!
Home&Design
Különleges megoldás került elő Ryan Gosling és Eva Mendes konyhájából, amit a szemfüles rajongók szúrtak ki.
Egészség
Sokan nem is tudják, hogy mennyire fontos a D vitamin a szervezet számára. Azonban miért kell szednünk ebben az időszakban?