3 évet kellett várni erre: Kucsera Gábor Stana Alexandrával bizonyít a táncparketten – Interjú

Kucsera Gábort sokáig nem érdekelte, hogy szerepeljen a Dancing with the Stars-ban, az 5. évadra érkezett felkérésre azonban már igent mondott – többek között erről is beszélt a világ- és Európa-bajnok kajakozó a Femcafe.hu-nak.

Együtt lépnek a parkettre

Vége a találgatásoknak, hétfő este kiderült, kik azok a hírességek, akik 2024-ben parkettre állnak profi táncpartnereikkel a Dancing with the Starsban, hogy látványos produkciókkal hétről hétre lenyűgözzék a háromtagú zsűrit – Ördög Nórát, Szente Vajkot és Juronics Tamást –, no meg persze a nézőket. Az október 26-án startoló ötödik évadról már most sejteni lehet, hogy számos izgalmat, drámai pillanatot és fordulatot tartogat, ráadásul több olyan celebritás is megcsillogtathatja majd tehetségét, akitől eddig nagyon távol állt a tánc – ilyen például a sport világából érkező Kucsera Gábor is, aki korábban többször is kapott már felkérést a showműsorra, ő maga azonban egészen idáig elzárkózott a lehetőségtől. Idén azonban úgy döntött, belevág ebbe az újfajta kalandba, méghozzá Stana Alexandra párjaként, akivel már nagyon várják, hogy felszántsák a színpadot az első élő show-ban.

„Szeretem a kihívásokat, szeretek kilépni a komfortzónámból. Én azt vallom, hogy egy embernek ki kell lépnie ahhoz, hogy tudjon fejlődni, vagy jobban megismerje önmagát” – nyilatkozta a világ- és Európa-bajnok kajakozó, partnere pedig nagyon örül annak, hogy együtt bizonyíthatják be talentumukat. „Nagyon örültem a Gábornak. Mi a múltból ismerjük egymást valamennyire (…) Nem volt probléma azzal, hogy örüljünk egymásnak” – árulta el Alexandra.

A teljes interjút az alábbi videóban tudod meghallgatni:

Végre leleplezték hivatalosan, hogy kik lesznek a Dancing with the Stars legújabb évadának a szereplői. Az előző szezonban még szerelem is kialakult.

Leadfotó: Femcafe

Oldalak

Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Sztárok
Bár Angelina Jolie-t a mai napig a világ egyik legszebb nőjének, egy igazi dívának tartják, sokan úgy vélik, Brad Pitt új, 29 évvel fiatalabb szerelmének szépsége még a színésznőén is túltesz.
Home&Design
Különleges megoldás került elő Ryan Gosling és Eva Mendes konyhájából, amit a szemfüles rajongók szúrtak ki.
Lifestyle
A Halak életébe újra felbukkan egy régi nagy szerelme. Hétvégi szerelmi horoszkóp!