Éveket fiatalít az arcon Jennifer Lopez zseniális sminktrükkje: könnyű, mint az egyszeregy

Jennifer Lopez énekesnőként, színésznőként és divatikonként már rengeteget letett az asztalra, de a szépségápolásban is óriási sikereket ért el, amivel nők millióit inspirálja nap mint nap.

Csodás eredményt lehet ezzel a praktikával elérni

Jennifer Lopez, aki az utóbbi időben saját kozmetikai márkájával, a JLoBeauty-val is jelentős szereplővé vált a szépségiparban, nagy hangsúlyt fektet arra, hogy közösségi média felületein megmutassa, hogyan készül a különböző megjelenéseihez. Szívesen osztja meg a nagyérdeművel a bőrápolási rutinját, sminkes trükkjeit és a szépségápolással kapcsolatos gondolatait, amiért követői nem győznek eléggé hálásak lenni neki, hiszen mind roppantul kíváncsiak arra, vajon mi lehet a híresség titka, hogy 55 esztendősen még mindig úgy néz ki, mint 15-20 évvel ezelőtt. Van egy praktikája, amit előszeretettel bevet a hétköznapok, valamint az estélyi ruhás eseményeken egyaránt, ugyanis ettől nemcsak üdébb és ragyogóbb lesz az arca, hanem jóval fiatalabbnak is tűnik tőle. Galériánkban eláruljuk, milyen fortélyra esküszik a popdíva:

Ha mutatós, szép és tartós sminket szeretnénk magunknak készíteni, Jennifer Lopez remek inspirációt tud nyújtani, tanácsaira pedig mindig érdemes hallgatni.
Kattints a további képekért!

Az énekesnő újabban viharos magánélete okán került az újságok címlapjára, most viszont sminkmentes fotójával kavarta fel az állóvizet.

Leadfotó: Emma McIntyre/Getty Images

Forrás: BYRDIE

Oldalak

Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Sztárok
Katalin hercegnéről köztudott, hogy rendkívül szabálykövető, és ugyanerre tanítja gyermekeit is, azonban előfordul néha, hogy ő is szembe megy az előírásokkal.
Lifestyle
Immár hagyományként, idén hatodik alkalommal ismeri el a Femcafe.hu azokat a női teljesítményeket, amelyek széles körben inspirálják a közönséget. Szeptember 9-én kezdetét vette a szavazás, ahol a...
Lifestyle
Minden gyereknek fontos, hogy a szülei elegendő időt töltsenek vele, érdeklődjenek a számára fontos témák, dolgok iránt, hiszen innen is érzik, hogy szeretik őket. Sokszor hivatkoznak arra a...