Utazás

Két magyar színész-barátnő, akiket egyre többen követnek a TikTokon!

A félig magyar, félig olasz Sciviero Seany és barátnője Ferenczi Dóra mellett képtelenég unatkozni! A két fiatal és vonzó színésznő ugyanis állandóan valami vicces videón töri a fejét, melyeket aztán a TikTokon publikálnak. A csajok egy középiskolába jártak, de mégis csak kicsit később lettek barátnők, de aztán nagyon gyorsan kiderült, hogy egy húron pendülnek, legalábbis a humoruk nagyon is hasonló!

A félig magyar, félig olasz Sciviero Seany és barátnője Ferenczi Dóra mellett képtelenég unatkozni! A két fiatal és vonzó színésznő ugyanis állandóan valami vicces videón töri a fejét, melyeket aztán a TikTokon publikálnak. A csajok egy középiskolába jártak, de mégis csak kicsit később lettek barátnők, de aztán nagyon gyorsan kiderült, hogy egy húron pendülnek, legalábbis a humoruk nagyon is hasonló!


A két lány külön-külön is tölt fel saját videókat, de a kedvenceik mégis a közös poénok. Ha találkoznak valahol, akkor egyből előkerülnek a telefonok és perceken belül születik néhány újabb vicces videó.


A két színésznő csatornáit máris több tízezren követik. Nagyon sok közös tervük van, amit szeretnének együtt megvalósítani. Seany augusztusban férjhez ment kolumbiai-magyar vőlegényéhez Estebanhoz, de Dórinak megígérte, hogy ifjú feleségként sem fogja elhanyagolni barátságukat.

Erről AZ ÉV HOTELE felvételén is sokat beszélgettek. A két lány ugyanis felkérést kapott arra, hogy legyenek ők a műsor egyik epizódjának szállodatesztelői.

Ha lemaradtál volna AZ ÉV HOTELE legutóbbi adásáról és szeretnéd újra megnézni, hogy mi történt Seanyval és Dórával a szállodák tesztelése során, akkor ezt az RTL+-on megteheted!

Seany és Dóra az észak-dunántúli régió két hotelét próbálhatta ki, mindkettő a Fertő-tó melletti Hegykőn található.

Hotel HEGIQ****, Hegykő

A négycsillagos Hotel HEGIQ Hegykő csendesebb utcájában található egy magas fás, parkosított termálfürdő közvetlen szomszédságában. A vadonatúj szálloda 28 szobája letisztult, natúr színeivel, hangulatával a természet közelségét tükrözi vissza. A PURE szobák 2 fő részére biztosítanak kényelmes elhelyezést terasszal, a második emeleti DELUX szoba pedig nappali és háló részből áll és egy 25 m2-es terasszal is rendelkezik. A szálloda vendégei korlátlan belépést kapnak a szomszédos SÁ-RA termálfürdőbe, ahol 6 kültéri és 2 beltéri medence, köztük termálvizes, gyógyvizes, úszó- valamint pihenésre alkalmas medence is várja a látogatókat. A fürdőzés mellett különböző kezelések, lazító és nyugtató masszázsok, víz alatti gyógytorna vagy akár fényterápia is igénybe vehető külön térítés ellenében. A környék számos borkóstolási és egyéb kiváló gasztronómiai lehetőséget is kínál a kalandozni vágyóknak. A szálloda saját éttermében a reggeli svédasztalos, míg vacsorára a la cart menüből választhatnak három fogást a szállást félpanzióval foglaló vendégek.

További információ itt.

A második szálláshely, amit Seany és Dóra az utazás során kipróbálhatott szintén Hegykőn található.

Tornácos Hotel***superior, Hegykő

A Hegykő központi részén található háromcsillagos superior Tornácos már régóta kedvelt a Fertő tó környékén kiránduló turisták körében. A hotel mellett kerékpárút halad, így a bringások számára is kedvelt megállóhely. A szálloda családi tulajdonában van az alapítás óta, a családtagok mindannyian részt vesznek a működtetésében. A főépület 22 kényelmes szobája, a védnöki táblás étterem állandó és szezonális kínálata, valamint a wellness udvar szolgáltatásai számos lehetőséget nyújtanak a kikapcsolódáshoz. A főépülettől 150 méterre található, 2020-ban megnyílt „lifestyle” hotelszárnyban tíz modern szoba található. Az itt megszálló vendégek még közelebb érezhetik magukat a Fertő-Hanság természeti szépségeihez. Itt kisebb fürdőtó, a szaunaház és jakuzzi, valamint a pihenő iglu is található. A kisebbeket játszótér, a sport kedvelőit egy hobbi focipálya, a pihenni vágyókat homokos és füves napozórész várja. Az étterem választékában a magyaros ízek mellett nemzetközi ételspecialitások, ropogós saláták, szezonális különlegességek, házi sütemények, valamint házi sajtok is megtalálhatóak.

További információ itt.

Szavazz és nyerj szállodai ajándékutálványt minden héten!

Szavazatodat AZ ÉV HOTELE Facebook oldalán adhatod le, az adásban bemutatott szálláshelyek valamelyikére vasárnap délelőtt 11 óráig. Ha voksolsz, nyerhetsz is egy-egy szállodai ajándékutalványt oda, ahová a szavazatodat leadtad. Ha hétről-hétre megteszed ezt, akkor nő az esélyed arra, hogy elvidd a havi majd pedig az évvégi főnyereményt, ami egy teljes hetet jelent AZ ÉV HOTELE-ben!

Jövő héten vasárnap folytatódik AZ ÉV HOTELE idei évada! A következő adásban a Barátok közt egykori színésze, a sármos Endrédy Gábor és felesége Szilvia lesznek a szállodatesztelők.

Mondd meg Te, melyik legyen AZ ÉV HOTELE

Az RTL-en futó, AZ ÉV HOTELE verseny lehetővé teszi, hogy szavazatukkal a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb szálláshelyét, majd az AZ ÉV HOTELE végső győztesét. Idén is érdemes hetente voksolni, mert minden egyes szavazattal nő az esély az év végi főnyereményre, azaz egy teljes hétre AZ ÉV HOTELE-ben. A szavazatokat a műsor facebook oldalán lehet leadni.

AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az utazók szemszögéből, személyes élményeiken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szálláshelyeket. Minden adásban egy-egy ismert embert és kísérőjének kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy hétvégére két magyarországi szálláshelyre, hogy kipróbálják azokat.

SUP-ozni rendkívül szórakoztató, akár tavakon, folyókon, öblökben, de a tengereken is. Ebben a sportban nem igazán számít az életkor, a testalkat és az sem, hogy kezdő vagy-e! Sőt, még gyerekünket vagy a kutyánkat is magunkkal vihetjük a vizes kalandozásainkra. A kutyák többsége egyébként nagyon élvezi a gazdival töltött evezést, nem kell attól tartani, hogy a körmeik felsértik a felfújható deszkát vagy ne tudnának visszakapaszkodni a SUP-ra.

Oldalak

Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Utazás
Sztárok
Az egyik világhírű youtuber, Rachell Marie Hofstetter állította ezt a sztárról, aki együtt is dolgozott Jason Momoával.
Utazás
Akár a karácsonyi vásárok hangulata, akár a napsütötte tengerpart vonz, Európa számos olyan izgalmas helyet tartogat, ahová télen is érdemes lesz ellátogatnod!
Lifestyle
Matt Damon karaktere a Mentőexpedícióban most szomorúan tekintene az égre, ha valóban ott lenne.