Lifestyle

Tréfából hamis húszezrest akart befizetni a bankszámlájára a nő, de végül csúnyán ráfaragott

A hamis bankjegy már tapintásában is eltért az eredetitől, a főbb biztonsági elemeket sem tartalmazta, a legszembetűnőbb különbség pedig az elő- és hátoldali képében volt. A Budapest is el volt rajta írva.

Nem írták jóvá a számláján az összeget

A Kecskeméti Járási Ügyészség pénzhamisítás bűntette miatt vádat emelt egy bajai nővel szemben, aki ATM-en keresztül egy hamis 20 ezer forintos bankjegyet akart befizetni a bankszámlájára – közölte a Bács-Kiskun Vármegyei Főügyészség pénteken az MTI-vel.

Az eset 2023. július 21-én történt. A hamis bankjegyet az automata a befizetést követően azonosította, így a vádlott bankszámláján az összeget nem írták jóvá.

Lapozz tovább, a cikk a galériában folytatódik!

A bankjegy már tapintásában is eltért az eredeti bankjegytől, a főbb biztonsági elemeket sem tartalmazta, a legszembetűnőbb különbség pedig a bankjegy elő- és hátoldali képében volt, hiszen a bankjegy előoldalán Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság egykori elnöke, míg hátoldalán a brüsszeli városháza részlete volt látható.
Kattints a további képekért!

Kellemetlen betegségeket úszhatsz meg ezzel a trükkel.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Lifestyle
Sztárok
Nem kérdés, hogy A remény rabjai valóban a világ egyik legjobb filmje. Azonban mit szóltál volna, ha Stephen King történetében egészen más játssza a főszerepet?
Utazás
Rengeteg ember használja már a Google Térképét, ahol azt is meg szoktuk nézni, hogy egy étteremre, vagy egy szállásra milyen értékeléseket adnak mások. Azonban mi történik, ha csőbe húznak minket?
Lifestyle
Ha már te unod, hogy a lefolyóból állandóan bűz árad, akkor mindenképpen vesd be ezt az olcsó praktikát.