Sztárban Sztár All Stars: változtat a TV2, amiről minden rajongónak tudnia kell

Benne vagyunk nyakig az őszben, és a rossz idő miatt sokan csücsülnek le a tévé elé esténként. Ezzel be is indult egy afféle nézettségi verseny a RTL és a TV2 között.

Emiatt a Sztárban Sztár All Stars-nál is variálni kellett

Szombaton debütált a Sztárban sztár All Stars első élő adása, amely vasárnap folytatódott. Ennek a végén négyen búcsúztak a versenyből.

Az énekesek ismét meghökkentő átalakulásokkal és elképesztő előadásokkal lepték meg a nézőket. Az előző hétvégén Cserpes Laura, Völgyesi Gabi, Puskás-Dallos Bogi, illetve Sári Évi estek ki.

A TV2 azonban változást jelentett be, de hogy mire kell számítaniuk a rajongólnak, az a galériánkból kiderül!

Nincs könnyű dolga a Sztárban Sztár All Stars-nak, mivel hétvégén egy másik tehetségkutatóval, az X-Faktorral, valamint vasárnap a Sztárbox című műsorral is versenybe kell szállnia a nézettségért.
Kattints a további képekért!

Hétvégén gőzerővel berobbant a Sztárban Sztár All Stars, amiben Dallos Bogi Nicole Kidman bőrébe bújt, de ez nem tudta meghozni a sikert.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Utazás
A 24.hu szúrta ki, hogy a szóban forgó rendeletet már közzé is tették a Magyar Közlönyben.
Sztárok
A 61 éves műsorvezetővel nemrégiben a Telex készített interjút. Jakupcsek a tőle megszokott kendőzetlen őszinteséggel beszélt a mai televíziózás helyzetéről, valamint egy-egy népszerű kollégája...
Utazás
Előfordult már, hogy hiba csúszott a MÁV jegyértékesítési rendszerébe, de most ezért néhányan duplán fizethettek.