Aggódnak a rajongók Margot Robbie miatt: a színésznő friss fotója az oka a nyugtalanságnak

A várandós Margot Robbie a közelmúltban kevésszer szerepelt a nyilvánosság előtt, nemrég azonban kamerák elé állt. Habár nagyon csinosan festett, ráadásul csak úgy sugárzott róla a boldogság, rajongóinak egyből szemet szúrt valami, ami kisebb pánikot keltett köreikben.

Rossz volt látniuk

Margot Robbie még 2014-ben ismerte meg férjét, Tom Ackerley-t, akinek két évvel később, 2016 decemberében mondta ki a boldogító igent, rajongói nagy bánatára azonban a színésznőnek nem szokása túl sok bepillantást engedni a magánéletébe. Annyit tudni lehetett eddig is, hogy házasságuk kiegyensúlyozott, ám az csak a közelmúltban látott napvilágot, hogy a Barbie sztárja első gyermekével várandós. Mostanában csak ritkán jelenik meg nyilvános eseményeken, hiszen minden energiáját arra fordítja, hogy felkészüljön kisbabája érkezésére, viszont a minap kivételt tett, ugyanis felbukkant a My Old Ass című film Los Angeles-i premierjének vörös szőnyegén. Az Oscar-díjas híresség mindenkit lenyűgözött mesés megjelenésével és igéző mosolyával, némelyek azonban észrevettek valamit rajta, ami nagy nyugtalanságot szült; részletek a galériában!

Margot Robbie először lépett a vörös szőnyegre, mióta kiderült, hogy gyermeket hord a szíve alatt. A színésznő egy testre simuló, szürke kreációban lejtett végig a fotósok előtt, bájos mosolyát látva pedig egyértelművé vált mindenki számára, hogy boldogabb nem is lehetne.
Kattints a további képekért!

Egy hónapja derült ki, hogy a Barbie-sztárja várandós: nos, azóta pocakja szépen kikerekedett már, amit a meseszép színésznő egy fehér, kigombolt ingben a minap meg is mutatott.

Leadfotó: Jesse Grant/The Hollywood Reporter via Getty Images

Forrás: Bright Side

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Egészség
Ahogyan a Mirror is írja, több mint 200 fajta rák létezik, a korai jelek észlelése pedig kulcsfontosságú a betegségek esetében, ugyanis az életünket is megmentheti, ha időben észrevesszük a tüneteket...
Sztárok
A Dancing with the Stars idei évadának nagy meglepetése a hazai TikTok egyik legnépszerűbb tartalomgyártója, Whisper Ton, aki Tóth Katica partnereként lép a parkettre néhány hét múlva.
Sztárok
A három Oscar-díjjal kitüntetett hollywoodi színészóriás manapság már csak kevés embert enged közel magához, 32 éves fia, a szintén a színészi hivatással kacérkodó Ray azonban köztük van. A...