Szédítő fokhagyma szeletelési technika terjed az interneten, amin máris összevesztek az emberek

Sokan kijelentették, hogy innentől kezdve a francia séf trükkjét fogják használni, és biztosan így fogják aprítani a fokhagymát, míg mások erősen belekötöttek.

A lényeg, hogy szinte semennyire nem kell megerőltetned magadat

A fokhagyma eredetileg Közép-Ázsiából származik, ahol vadon termett a kirgiz sztyeppvidéken. Az ókorban már széles körben használták a babilóniaiak, kínaiak, indiaiak, görögök és rómaiak is. Az egyiptomiak különösen nagyra értékelték, és a piramisépítők étrendjének fontos részét képezte, mivel úgy hitték, hogy növeli a fizikai erőt és állóképességet.

A fokhagyma különleges ízjavító hatása miatt az egész világon kedvelt, és mi magyarok is imádjuk használni az ételeinkben, ráadásul rendkívül egészséges is.

A galériánkban olyan aprítási technikát mutatunk, ami másodpercek alatt konyhakésszé varázsolja a fokhagymát! Még biztosan nem próbáltad, de éppen itt az ideje.

Sokaknak persze a pucolás is kihívást jelent, és meglepően idegesítőnek tartják. A nagy séfektől persze már láthattuk a legegyszerűbb módszert erre.
Kattints a további képekért!

Sokat gondolkozik rajta az ember, miképp tudná feldobni, ízlelésesebbé tenni a konyháját. Ez a szokatlan trend kezdett most el hódítani!

Leadfotó: 123RF

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Varga Viktor otthonát elöntötte a víz, így a kerületi önkormányzat a kialakult helyzet miatt egy rendkívüli döntést hozott.
Lifestyle
Sportrajongókkal beszélgettünk tegnap, hogy mennyire zavarja őket, hogy nem nézhetik a tévében a tavalyi Bajnokok Ligája döntő visszavágóját. A leleményesebbek az illegális streamet választják majd.
Egészség
Egy új kutatás szerint rengetegen szednek gyógynövényből készült étrend-kiegészítőket, ám egyes fajtái ezeknek a tablettáknak, kapszuláknak vagy épp poroknak rendkívül veszélyesek is lehetnek a májra...