Krausz Gábor olyan ”hisztis” helyzetbe került Mikes Anna mellett, amibe nagyon nem akart

Elrajtolt az Ázsia expressz legújabb évada a TV2-n, amiben a közönség ismét együtt láthatja Krausz Gábort és Mikes Annát a képernyőn. A nézők nagyobb része természetesen nekik szurkol.

Végre kiderül, mennyire viselte meg ez az egész a kapcsolatukat

A rajongók egyetértenek abban, hogy Krausz Gábor szabályosan kivirult Mikes Anna mellett. Anno rengetegen szurkoltak is annak, hogy a Dancing with the Stars megnyerése után összejöjjenek, és ez meg is történt.

Krausz Gábornak végül megerősödött az önbizalma, és tele van energiával. Nem csoda, hogy az Ázsia expresszt is bevállalta a kedvesével.

Sokan féltették őket, mert a TV2 műsora meg tudott ingatni néhány kapcsolatot az évadok során, mivel igazán feszült kihívásról van szó. A galériánkban megmutatjuk, hogy Krausz Gáborék miképp vették az akadályokat!

Elindult az Ázsia Expressz legújabb évada, melyben Mikes Anna és Krausz Gábor is harcba szállt a fődíjért. Reggel már a Mokkában meséltek arról, hogy milyen élményekkel gazdagodtak.
Kattints a további képekért!

Nem titok, hogy rengetegen Krausz Gábor és Mikes Anna miatt nézték a Dancing with the Stars műsorát. A nézők beleélték magukat, hogy egy szappanopera elején járnak, és szurkoltak, hogy a pár összejöjjön.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Sztárok
Árpa Attila rosszullétet színlelve Az Árulók forgatásán kérte meg Alexandra kezét, és bár voltak hullámvölgyeik, most őrülten boldogok együtt.
Lifestyle
Most nagyon sokáig ingyen telefonálhatsz, vagy díjmentesen bővítheted az adatkeretedet. Megmutatjuk, hogyan tudod bekapcsolni!
Utazás
Előfordult már, hogy hiba csúszott a MÁV jegyértékesítési rendszerébe, de most ezért néhányan duplán fizethettek.