Egy világsztár alaposan megijedt Imane Heliftől, de nem az ütőereje miatt

Imane Helif ugye a francia hatóságokhoz nyújtott be online zaklatás (cyberbullying) miatt büntetőfeljelentést. Az egyik világsztár meg is ijedt emiatt.

Az algériai bokszoló azóta világsztár lett

Szinte mindenki tud róla, hogy mekkora port kavart a párizsi olimpián Imane Helif ügye, akit a botrány nem tudott kizökkenteni, így végül megnyerte az aranyérmet.

Azzal képtelenség vitatkozni, hogy Helif abszolút nem tehet arról, ami történt. Amar Helif, a bokszoló édesapja elmondta, hogy a támadásokat erkölcstelennek és igazságtalannak tartja, bizonyítékként megmutatott egy születési anyakönyvi kivonatot is, amiben lányként könyvelték el Imane Helifet.

Előkerült a hiperandrogenizmus kifejezés is, ami Helifre jellemző, mivel ez az állapot a férfi hormonokat magas szintre emeli a szervezetben. Erre azonban nincsen szabály, legalábbis még, így a bokszoló abszolút jogosan szerezte meg az érmet.

Az ügyben rengeteg ember megszólalt, köztük világsztárok is. A galériánkban megmutatjuk, melyikük kezdett el erős visszavonulót fújni.

Megszólalt Szabó Gábor is, az Eurosport főszerkesztője, aki szintén nem engedte volna elindulni Helifet az olimpián. Szerinte a sportban két alapelvnek mindenképpen érvényesülnie kell: az egyik a fairség, míg a másik a biztonság.
Kattints a további képekért!

A magyarok mindig is világelsők voltak szurkolásban. Az biztos, ha Hámori Luca az olimpián megveri Helifet, akkor óriási buli veszi kezdetét mindenhol.

Leadfotó: Eurosport

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Még augusztusban született meg Hailey és Justin Bieber első gyermeke. Nagy kérdés, hogy milyen apuka lesz majd a világsztárból, aki egykor a tinik bálványa volt.
Sztárok
Meryl Streep közelmúltbeli outfitje kétségtelenül az Emmy-gála történetének egyik leggyönyörűbb szerelése volt, amire jó ideig biztosan emlékezni fogunk még.
Sztárok
Az amerikai marketinges lány kalandjai ezúttal Rómában folytatódnak, de az biztos, hogy Párizst sem hagyja végleg magára.