Valóban nincs Google kereső ebben az európai országban, és a szerdai nap sem létezik?

Ma már el sem tudnánk képzelni az életünket a Google keresője nélkül, vagy legalábbis nagyon nehéz lenne.

Azt is mondták, hogy nem csak a Google hiányzik ebben az országban, hanem a szerdai nap is

A vállalatot 1998. szeptember 4-én alapította Larry Page és Sergey Brin, akik a Stanford Egyetemen találkoztak. Az ötletük az volt, hogy egy olyan keresőmotort hozzanak létre, amely a weboldalak relevanciáját a rájuk mutató linkek alapján határozza meg. Ezt a rendszert eredetileg BackRub-nak nevezték el, de később átnevezték Google-re.

A Google gyorsan népszerűvé vált, mivel az algoritmusa sokkal pontosabb találatokat adott, mint a korábbi keresőmotorok, és ma már el sem tudnánk képzelni az életünket nélküle.

Azonban valóban van egy európai ország, ahol nem tudják mi az a Google, és még a szerdai nap is hiányzik a naptárból? A galériánkból kiderül!

Snapchat van, de Google nincs? Eléggé kamu szaga vannak ennek a dolognak, és valamilyen szinten az is, de nem teljesen.
Kattints a további képekért!

Sok friss funkció érkezett a felhasználók számára a techvilágban. A Messenger, valamint a Google Chrome is igyekezett némi ráncfelvarrást csinálni.

Leadfotó: 123RF

Oldalak

Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Sztárok
Még augusztusban született meg Hailey és Justin Bieber első gyermeke. Nagy kérdés, hogy milyen apuka lesz majd a világsztárból, aki egykor a tinik bálványa volt.
Sztárok
Meryl Streep közelmúltbeli outfitje kétségtelenül az Emmy-gála történetének egyik leggyönyörűbb szerelése volt, amire jó ideig biztosan emlékezni fogunk még.
Sztárok
Az amerikai marketinges lány kalandjai ezúttal Rómában folytatódnak, de az biztos, hogy Párizst sem hagyja végleg magára.