Mária királyné divatba hozta: ilyen szoknyát viselünk majd egész ősszel

Noha még nincs vége a nyárnak, lassan itt az ideje, hogy felfrissítjük a ruhatárunkat az őszre, ehhez pedig kiváló ihletet tud nyújtani Mária dán királyné.

Trend lesz belőle

Hamarosan el kell köszönnünk a kánikulától, hiszen beköszönt az ősz, ami azt jelenti, hogy a reggelek is hűvösebbek lesznek, és a napsütés is egyre ritkábbá válik. Ezzel együtt eljön az ideje annak, hogy búcsút intsünk a könnyű, nyári ruháinknak, és előkészítsük gardróbunkat a következő szezonra – a rövidnadrágokat és a pólókat felváltják a kényelmes pulóverek, a kötött ruhák, illetve a melegítő felsők, a színes, vidám minták helyét pedig a földszínek, valamint a visszafogottabb árnyalatok veszik át. A miniszoknyák helyett is a hosszabb fazonok jönnek majd szembe az utcán, amire Mária királyné is nagyon készül, sőt már most beszerezte azt a darabot, ami bizonyosan minden üzlet polcán megtalálható lesz; galériánkban megmutatjuk, milyen kiváló szoknya fogja uralni a következő hónapokat!

Mária dán királyné már többszörösen bebizonyította, hogy nem követi, hanem diktálja a divatot, így nem meglepő, hogy hazájában sok nő igyekszik lemásolni az általa viselt outfiteket.
Kattints a további képekért!

Noha a kerti partik lényege, hogy a résztvevők komfortosan érezzék magukat, így az sincs kőbe vésve, mi a tökéletes viselet ilyenkor, érdemes ihletet meríteni a dán királyné ruhatárából, ha szeretnénk igazán csinosak lenni a hétvégi összejövetelen.

Leadfotó: Martin Sylvest Andersen/Getty Images

Forrás: HELLO! Magazine

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Még augusztusban született meg Hailey és Justin Bieber első gyermeke. Nagy kérdés, hogy milyen apuka lesz majd a világsztárból, aki egykor a tinik bálványa volt.
Sztárok
Meryl Streep közelmúltbeli outfitje kétségtelenül az Emmy-gála történetének egyik leggyönyörűbb szerelése volt, amire jó ideig biztosan emlékezni fogunk még.
Sztárok
Az amerikai marketinges lány kalandjai ezúttal Rómában folytatódnak, de az biztos, hogy Párizst sem hagyja végleg magára.