Rá sem ismerni Kamillára: olyan ruhát vett fel a királyné, melyhez hasonlóban még soha nem láthattuk őt korábban

Sokan nem értik, hogy mi ütött Károly nejébe, hogy a szokásos, elegáns ruhái helyett egy egészen átlagos szettben mutatkozott a minap.

Lazára vette a figurát

A 77 éves Kamilla nem sokat változott az évek során, már ami az öltözködését illeti: a királynét szinte mindig elegáns estélyiben, egyberuhában, esetleg blézer-szoknya kombóban látni, kalappal vagy épp koronával/tiarával a fején. Károly felesége tehát általában hozza a megszokottat stílus terén, és szinte egyáltalán nem látta őt a nyilvánosság átlagos ruhákban, főleg azóta, hogy királyné lett belőle. A minap azonban Kamilla farmernadrágot, lapos talpú cipőt, valamint pufidzsekit húzott, ebben az outfitben pedig meglepően szokatlan volt őt látni, hiszen nem éppen úgy festett, mint egy királyné - sokaknak éppen ezért tetszett annyira a lezser szett, míg mások kritizálták érte, mondván "ez annyira nem ő". Galériánkban mutatjuk, hogy néz ki Kamilla egy hétköznapi, teljesen átlagos szerelésben!

A brit királyné tehát, mint azt már említettük, szinte mindig tetőtől talpig nagyon elegánsan öltözik fel, korához, valamint a királyi család etikettjéhez illően.
Kattints a további képekért!

Egy szálloda alkalmazottjai voltak azok, akik majdnem felfedték a hercegi pár titkát, amit bizony Harry és Meghan még sokáig nem szerették volna, ha kiderül.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Sztárok
Meryl Streep közelmúltbeli outfitje kétségtelenül az Emmy-gála történetének egyik leggyönyörűbb szerelése volt, amire jó ideig biztosan emlékezni fogunk még.
Sztárok
Az amerikai marketinges lány kalandjai ezúttal Rómában folytatódnak, de az biztos, hogy Párizst sem hagyja végleg magára.
Fashion&Beauty
Emily Blunt egy látványos estélyi ruhában állt a fotósok elé American Institute for Stuttering Gáláján, a jelenlévők pedig teljesen odáig voltak attól, milyen pompásan nézett ki a színésznő.