Ő Diana szeretőjének káprázatosan szép testvére: a 39 éves Camilla igazi stílusikon

Camilla al-Fayed amellett, hogy divatdiktátorként tündököl a Chanel vagy épp Stella McCartney eseményein, még egy vegán éttermet is nyitott.

Idehaza alig ismerik őt

Dodi al-Fayed neve akkor vált világszerte ismertté, amikor járni kezdett Diana hercegnével: szerelmüket érthető módon felkapta a sajtó, hiszen a trónörökös Károly után a szívek királynője egy muszlim vallású fiatalembert választott kedvesének, amivel bizony igencsak magára haragította a királyi családot. A románc azonban sajnos nem tartott sokáig, ugyanis Diana és Dodi is életét vesztette 1997 augusztusának végén egy tragikus kimenetelű autóbalesetben. Dodi apja, a milliárdos üzletember Mohamed teljesen összetört a hír hallatán: haláláig nem tudta feldolgozni imádott fia elvesztését, pedig Dodin kívül négy másik gyermek édesapja is volt ő. Például a gyönyörű Camilláé, aki vegán éttermével, valamint kivételes szépségével szerzett magának hírnevet. Galériánkban mutatjuk a csinos, 39 éves nőt!

Dodi és Camilla más anyától születtek: Diana szerelmének édesanyja egy Samira Khashoggi nevű nő volt, Mohamed első felesége, míg Camillát a most 69 éves Heini Wathén hozta a világra.
Kattints a további képekért!

Bár a hercegné blézere több mint 1 millió forintba kerül, szerencsére olcsóbban is be lehet szerezni ehhez hasonló darabot.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Még augusztusban született meg Hailey és Justin Bieber első gyermeke. Nagy kérdés, hogy milyen apuka lesz majd a világsztárból, aki egykor a tinik bálványa volt.
Sztárok
Meryl Streep közelmúltbeli outfitje kétségtelenül az Emmy-gála történetének egyik leggyönyörűbb szerelése volt, amire jó ideig biztosan emlékezni fogunk még.
Sztárok
Az amerikai marketinges lány kalandjai ezúttal Rómában folytatódnak, de az biztos, hogy Párizst sem hagyja végleg magára.