Nagy titok derült ki Vilmosról és Kamilláról: ilyen valójában a kapcsolatuk zárt ajtók mögött

Vilmos herceg és Kamilla királyné a nyilvánosság előtt mindig udvariasan, tisztelettudón viselkednek egymással, arról azonban mostanáig nem lehet tudni semmit, milyen valójában a viszonyuk.

Fény derült arra, hogyan néznek egymásra

Vilmos herceg és Kamilla királyné viszonya kezdetben igencsak viharos volt, sőt, a két fél között mély ellentétek feszültek. Harry herceg tavaly megjelent önéletrajzi könyvében, a Tartalékban őszintén beszámolt arról, hogy annak idején bátyjával együtt próbálták megakadályozni, hogy édesapjuk, Károly feleségül vegye szeretőjét, akivel többször megcsalta a néhai Diana hercegnét. A fivérek kérését azonban nem vették figyelembe, így a házasság végül megkötetett, ám a kialakult feszültség és ellenérzés pedig hosszú időre meghatározta a királyi család dinamikáját. A família tagjai természetesen minderről sosem beszélnek nyilvánosan, így nem lehet tudni, valójában hogyan állnak egymáshoz a négy fal között, egy szakértő azonban nemrég lerántotta a leplet az igazságról; részletek a galériában!

Embert próbáló időszakon megy most át a brit királyi család: mint ismert, a gondok Katalin hercegné hasi műtétjével kezdődtek, majd III. Károly is átesett egy beavatkozáson, végül kiderült, hogy mindketten rákos megbetegedésben szenvednek.
Kattints a további képekért!

Vilmos herceg mindig is híres volt arról, hogy leendő királyként kötelességtudata és elhivatottsága megingathatatlan, az utóbbi időben azonban úgy tűnik, kitartása a tűréshatár szélére került, ő maga pedig egyre jobban gyötrődik.

Leadfotó: Kirsty O'Connor - WPA Pool/Getty Images

Forrás: Fox News

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Még augusztusban született meg Hailey és Justin Bieber első gyermeke. Nagy kérdés, hogy milyen apuka lesz majd a világsztárból, aki egykor a tinik bálványa volt.
Sztárok
Meryl Streep közelmúltbeli outfitje kétségtelenül az Emmy-gála történetének egyik leggyönyörűbb szerelése volt, amire jó ideig biztosan emlékezni fogunk még.
Sztárok
Az amerikai marketinges lány kalandjai ezúttal Rómában folytatódnak, de az biztos, hogy Párizst sem hagyja végleg magára.