Így reagált Harry "gonosz mostohája", Kamilla a herceg és Meghan eljegyzésére: mást mondott, mint amire mindenki számított

Az régóta nem titok, hogy se Harry és Kamilla, sem pedig Meghan és a királyné nem ápolnak egymással felhőtlen viszonyt - de vajon Kamilla és Markle kapcsolata már a kezdetektől ilyen volt? Most kiderült!

Nem az volt a reakciója, amit az emberek vártak

Az elmúlt években Harry és Meghan teljesen elhidegültek a herceg családjától: a házaspár nyíltan kritizálta a monarchiát, Harry pedig kifejezetten mostohaanyját, Kamillát vette célba, akiről azt állította Spare című memoárjában, hogy egy "veszélyes" és "gonosz" nő. 2017-ben azonban még egészen más viszonyok uralkodtak a família tagjai között: ekkor jegyezte el a herceg az egykori elvált, amerikai színésznőt, Meghan Markle-t. Harryt választása miatt sokan kritizálták annak idején, és most az is kiderült, hogy Kamilla hogy vélekedett Meghanról a lánykérés idején. Galériánkban olvashatod a részleteket!

Harry és Meghan 2017 novemberében jelentették be eljegyzésüket, nemsokkal később pedig Kamillát is megkérdezték arról, mit szól a szerelmesek döntéséhez, miszerint összekötik az életüket.
Kattints a további képekért!

Stefánia monacói hercegnő 1995-ben, egy igencsak különös esküvői ruhában mondta ki a boldogító igent akkori szerelmének, Daniel Ducruetnek.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Home&Design
Anne Hathaway merész és egyedi előszobája bemutatja, hogyan lehet egy tér egyszerre rendezett és kifinomult, mégis élettel teli és személyes. A minimalizmus és a maximalizmus találkozása a 2025-ös év...
Lifestyle
Ezzel az egyszerű, de hatékony módszerrel biztos lehetsz abban, hogy a ragtapaszod hosszabb ideig a helyén marad, és megfelelően védi a sebedet. Próbáld ki, és tapasztald meg a különbséget!
Fashion&Beauty
Ezek a stílusos és elegáns cipők már évek óta hódítanak a divatvilágban, de minden évben visszatérnek, hogy újra megörvendeztessenek minket.