Már rengetegen bedőltek a BKK csalásnak, ami tökéletesen van felépítve

Az internetes csalók továbbra is profi módszereket dolgoznak ki, hogy megszerezzék a pénzünket. Most a BKK csalás kezdett el terjedni az interneten.

Kamu az egy hónapos ingyen utazás

Mondanunk sem kell, hogy már az interneten sem vagyunk biztonságban a mai világban. Ez persze mindig is így volt, de a kiberbűnözők már igyekeznek kihasználni minden lehetőséget, szóval ha nem vagyunk óvatosak, akkor a nappali közepén is ki tudnak minket rabolni, miközben az okostelefonunkon böngészünk.

Magyarországon mostanában temérdeknyi hírrel találkozunk, hogy a csalók milyen kifinomult módszereket vetnek be. Ha sikerül bedőlnünk a trükköknek, amiket alkalmaznak, akkor már kész is a baj. A tavalyi évben is egészen magas volt a szám, akiknek anyagi kára is keletkezett az internetes bűnözők átverései miatt.

Most a BKK került reflektorfénybe, a galériánkban pedig megmutatjuk, milyen trükknek nem szabad bedőlni.

Nem árt tudni, hogy az interneten valami túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, akkor valószínűleg nem az. Bár most a BKK-s csalók nem akart túl nagyot mondani, ezért is lehet az, hogy sokan bedőlnek a trükkjüknek.
Kattints a további képekért!

Már itt is van a nyár utolsó hónapja, és nem árt tudni, milyen fontos változások jönnek a bankoknál. Akad, ami az előnyünkre válik majd.

Leadfotó: BKK

Oldalak

Video Erre ügyelj, ha ülőmunkát végzel
Fashion&Beauty
Időtálló, divatos és praktikus ruhadarab, amely egyetlen nő gardróbjából sem hiányozhat.
Lifestyle
Az Ikrek ma igazán sikeresnek érezheti magát. Napi horoszkóp.
Sztárok
Sabrina Carpenter egyre nagyobb teret hódít a fiatalok szívében, és mára a popzene egyik legígéretesebb sztárjává vált.