Leonóra hercegnő felvette a legjobb szettet, amit egy nyári városnézéshez el tudunk képzelni

Leonóra hercegnő a napokban édesanyjával, Letícia királynéval és húgával, Zsófia infásnővel együtt fedezte fel Mallorcát, a kiruccanásra pedig egy igencsak trendi szettet állított össze.

Tökéletes vakációs megjelenés

Leonóra hercegnő stílusérzéke egyre inkább hasonlít édesanyjáéhoz, Letícia királynééhoz, ugyanis mindketten kifinomult, elegáns megjelenésükkel hívják fel magukra a figyelmet. A spanyol trón várományosa nagy hangsúlyt fektet a klasszikus, időtálló darabokra, amelyeket remek érzékkel kombinál modern elemekkel – csakúgy, mint VI. Fülöp felesége, akinek öltözködésében gyakran visszaköszön a spanyol folklór. Mindketten a helyi tervezők munkáit részesítik előnyben, ezzel is támogatva hazájuk divatiparát, de az is népszerűvé teszi őket, hogy nem derogál számukra a fast fashion sem. A 18 esztendős trónörököst nemrég egy igazán csajos outfitben látták andalogni Mallorca utcáin, megjelenése pedig olyan elbűvölő volt, hogy kár lenne szó nélkül elmenni mellette; galériánkban megmutatjuk!

Mint ahogyan azt egy korábbi cikkünkben már megírtuk, a spanyol királyi család jelenleg a festői Mallorcán töltik luxusnyaralásukat. A napokban a sziget dél-nyugati részén vacsoráztak egy előkelő étteremben, ahova Letícia egy elragadó virágos ruhában érkezett.
Kattints a további képekért!

Bourbon Leonóra spanyol királyi hercegnő fantasztikus kreációban nyűgözte le a jelenlévőket, amikor néhány nappal ezelőtt családjával részt vett egy hivatalos eseményen.

Leadfotó: Carlos Alvarez/Getty Images

Forrás: HELLO! Magazine

Oldalak

Video Erre ügyelj, ha ülőmunkát végzel
Lifestyle
A Vízöntőre végre rátalálhat a nagy szerelem! Hétvégi szerelmi horoszkóp!
Egészség
Egy orvos szerint már a fiatalabb korosztály, akár 30-40 évesek is bekerülnek ilyen tünetekkel az osztályra. A legfontosabb továbbra is a megelőzés, mert egy agyvérzés tönkre teheti az életünket.
Egészség
Minőségi és higiéniai szempontok miatt érdemes kétszer is meggondolni, hogy használod-e őket.