Láttad már? Szédítően sármos pasi Dua Lipa apja: 55 évesen is piszok jól néz ki – Fotók

Az mindenki számára egyértelmű, hogy Dua Lipát elképesztő szépséggel áldotta meg a sors, de azt tudtad, hogy kiváló génjeit elsősorban szívdöglesztő édesapjától örökölte?

Az ötödik X felett is hódít

Dua Lipa neve még azoknak is ismerősen cseng, akiktől távol áll a popzene, hiszen 2017-es berobbanása óta korunk egyik legmeghatározóbb előadójaként tartják számon. Koncertjein rendre felrobbantja a színpadot, fülbemászó slágereinek szövegét milliók tudják betéve, népszerűségén pedig az is sokat dob, hogy remek stílusérzéke van, és mindig megtalálja az alkalomhoz illő legtökéletesebb darabot. És persze azt se felejtsük el, hogy bámulatos külső adottságairól is messzi földön híres, amit sokan nem is gondolnának, de főként édesapjától örökölt, aki 55 éves kora ellenére még mindig szédítően sármos. Galériánkban megmutatjuk, milyen jóképű Dukagjin Lipa:

Dua Lipa Londonban született 1995-ben, de albán származása mindig fontos szerepet játszott életében, apjával, a Pristinából származó Dukagjin Lipával pedig kiskora óta nagyon szoros kapcsolatot ápol.
Kattints a további képekért!

A világhírű énekesnő nemrégiben a Dish című podcast vendégeként árulta el a nagyközönségnek, hogy milyen diétát követ, s mely ételekből nyer energiát a mindennapok során.

Leadfotó: Kristina Bumphrey/Variety via Getty Images

Forrás: People

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
A magyar származású amerikai színésznő gyermekének élete meglehetősen tragikusan és szomorúan ért véget.
Egészség
Elég kemény botrányba szaladt bele a McDonald's, miután rengeteg ember betegedett meg a náluk elfogyasztott étel miatt. A cégnek gyorsan lépéseket kellett tennie.
Lifestyle
Itthon is feltűnt ez a sokak szerint visszataszító rovar, ami a poloskákhoz hasonlóan főleg éjszaka jelenik meg. Nem túl bizalomgerjesztő, ha a környékünkön van.