Krisz Rudi elárulta, mi volt a legbizarrabb helyszín, ahol eddig énekelt - Videó

Tiniszerelmünk újra feléledt iránta!

Népszerűsége töretlen

Ki ne emlékezne a 90-es és 2000-es évek tinibálványára Krisz Rudira, aki olyan slágerekkel hódított meg egy egész nemzedéket, mint a Homokba rajzolt szerelem, a Keresem a szót vagy a Törd át a csendet. A 42 éves énekes még mindig igazi szívtipró és a mai napig hatalmas népszerűségnek örvend, koncertjei szinte mindig teltházasak. Tegnap az ikonikus Backstreet Boys együttes sztárja, Nick Carter koncertje előtt lépett fel vendégként a Barba Negrában, ahol rajongók ezrei tomboltak a legnagyobb slágereire. A koncert után Krisz Rudi a Femcafe-nak adott interjújában elmondta, hogy nagyon hálás, amiért a mai napig énekelhet, és több generációt is meg tud szólítani a dalaival. Elárulta, hogy bár 25 éve van a zenei pályán, a mai napig nagyon izgul a fellépések előtt. Élete legbizarrabb koncertjét egy kutya születésnapján adta, és noha váratlanul érte a felkérés, de természetesen nagy örömmel elvállalta. Krisz Rudi kislánya, Lea idén már 5 éves lesz, és a büszke apuka a koncertek mellett, igyekszik a lehető legtöbb időt tölteni vele. "Nagyon sokat játszunk együtt, szeretünk egymásra tetoválásokat ragasztani, de sokat viszem uszodába és játszóházba is, nagyon hálás vagyok érte, egy igazi kis tündér." - mondta Rudi.

A teljes interjút, illetve az összefoglalót a koncertről a videóra kattintva tekintheted meg:

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Home&Design
Vannak bizonyos tárgyak és berendezések, melyeknek semmi keresnivalójuk a hálóban, éppen ezért ha megszabadulsz tőlük, egészen megváltozik majd a szoba, valamint az ott töltött idő is.
Sztárok
Azt eddig is lehetett tudni, hogy Tóth Gabi szerelme és Krausz Gábor nincsenek túl jóban. Papp Máté Bence azonban most rátett erre egy lapáttal.
Sztárok
Elképesztő, hogy rohan az idő: Bruce Willis és Demi Moore első unokája, Louetta egyre gyönyörűbb kis hölggyé cseperedik, tetejébe olyan bájos tekintettel tud a kamerába nézni, hogy attól mindenki...