Lifestyle

Irdatlan bűz áradt a mosogató alól: megrémült a lány, amikor benézett - Videó

A fiatal nő már egy ideje észlelte a kellemetlen szagot, de ez a váratlan felfedezés sajnos visszataszító és bűzös volt. Elborzadt, amikor belenézett a mosogató alatti szekrénybe.

A titokzatos bűz

Chloe Dillon a közösségi oldalán fordult a közel 3 millió követőjéhez, hogy megossza velük a tapasztalatait. „A szennyesem már régóta nagyon büdös” - magyarázza a TWN.hu cikke szerint a videója elején, és nagyon hamar ki is derült, mire gondol pontosan. "Néhány nappal korábban ugyanis kellemetlen szagokra lett figyelmes otthon, és egyre erősebb és erősebb lett. Hamar rájött, hogy a konyhából érzi, így kesztyűt húzott, hogy utána járjon a dolognak" - írja a lap. Hozzáteszik: amikor pedig benézett a mosogató alatti tárolóba, azonnal rá kellett jönnie, mekkorát hibázott. A videójától milliókat ráz ki a hideg.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
Sztárok
Bár George Clooney feleségétől már megszoktuk, hogy rendre elkápráztatja az embereket szépségével és stílusával, a minap egy olyan fekete ruhakölteményre esett a a sztárügyvéd választása, amely...
Sztárok
Mint kiderült, a hercegné más néven szerette volna anyakönyveztetni György herceget, ám Katalin kívánsága végül nem teljesült.
Home&Design
Ahogy a természet lassan felölti gazdag őszi ruháját, egyre nagyobb vágyat érzünk, hogy otthonunkat is átjárja a változás szele.