Lifestyle

Kutatások szerint ez a 3 testrészed elárulja, ha intelligens vagy

Ne hidd, hogy csak egy IQ-teszt mutatja meg, hogy mennyire vagy intelligens. Nem is gondolnád, de bizonyos fizikai jellemzők is képesek erre.

IQ

Okos vagy és intelligens? Ahhoz, hogy ezt megtudd, a TWN.hu cikke szerint nincs szükséged drága és hosszadalmas IQ-tesztekre, az is lehet, hogy elég hozzá egy tükör. "Különböző tanulmányok szerint ugyanis néhány külső tulajdonság is jelezheti, mennyire intelligens valaki - meglepő, hogy melyek ezek" - írja a lap.

Árulkodó jelek

A kutatások alapján állítólag különösen három testrész képes információt adni a kognitív képességeinkről - természetesen az agyunkon kívül. Hogy melyek ezek és hogyan befolyásolják az intelligenciát, a galériánkból megtudhatod!

1. Hosszú lábak - A Brown Egyetem tanulmánya kimutatta, hogy azok az emberek, akik gyerekkorukban magasabbak voltak, a kognitív teszteken szignifikánsan jobban teljesítettek.
Kattints a további képekért!

Hallottál már a szociális intelligenciáról? Most eláruljuk, mi az, s hogyan ismerheted fel, ha valakinek hiányosságai vannak ezen a területen!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
Lifestyle
Azt mindenki tudja, hogy sosem szabad kihagyni a reggelit, ám az már kevésbé elterjedt a köztudatban, hogy milyen ételfajtákat érdemes kerülni a nap első óráiban.
Fashion&Beauty
Először jelent meg a nyilvánosság előtt Mária királyné azóta, hogy a múlt héten hazaengedték a kórházból anyósát, II. Margitot. X. Frigyes felesége a szokásához híven ezúttal is nagyon csinos volt,...
Sztárok
Egy újabb, korábban Meghannak dolgozó alkalmazott árulta el, milyen emlékei vannak arról az időszakról, amikor a sussexi hercegi pár szolgálatában állt.