Fashion&Beauty

4 királyi divattipp gyerekeseknek

Magyarországnak ugyan nincs királya, de a külföldi uralkodók így is nagy befolyással bírnak idehaza. Közülük is leginkább a brit királyi családról hallunk legtöbbet a hírekben.

Mint általában a hírességeket, úgy III. Károly családját is előszeretettel kísérjük figyelemmel, öltözködési stílusuk pedig már sok-sok éve milliókat ejt ámulatba. Legyen az egy csinos kabát, egy elegáns kalap vagy egy trendi gyerek napszemüveg, ha a királyi család bármely tagja viseli, akkor máris divatos.

Ebben a cikkben összeszedtünk négy olyan divattippet, amellyel igazán trendi megjelenést kölcsönözhetünk gyermekeinknek. Ráadásul ezek a megoldások akkor is megvalósíthatók, ha nincs saját királyi szabónk!

1. Válasszunk minőségi anyagokat!

A királyi megjelenés titka a minőségi anyagokban rejlik. Ha minőségről beszélünk, nem kell azonnal plusz nullákat képzelni az ár végére! Bizony a királyi család gardróbjában is találhatóak minőségi és pénztárcabarát darabok.

A minőségi ruhák és kiegészítők választásakor fontos a tartósság, a biztonságosság és a nemzetközi irányelveknek megfelelő anyagminőség. Az ilyen ruhák és kiegészítők élettartama is hosszabb. Azonban feltevődhet a kérdés, hogy mire jó, ha évekig kitart a ruha, ha addigra a gyermekünk kinövi? Ezen ne aggódjunk, hiszen jó lesz a fiatalabb testvéreknek vagy a rokonságban, baráti körben is találhatunk valakit, aki örülni fog neki.

A minőségi alapanyagok a kiegészítőknél is fontosak. A Leosun egy angol családi márka, mely kimagasló minőségű gyerek napszemüvegeket készít, olyannyira, hogy a királyi család tagjai is előszeretettel hordják.

A tavalyi wimbledoni férfi egyes döntőjén Kate Middleton walesi hercegné is jelen volt kislányával, Charlotte-tal. A hercegné a wimbledoni All England Lawn Tennis & Croquet Club védnöke, és ő adta át a trófeát Novak Djokovicnak és Carlos Alcaraznak a mérkőzés után. Charlotte hercegnő mindezt a lelátóról figyelte egy stílusos napszemüvegen keresztül. Érdekesség, hogy ezeket a napszemüvegeket Magyarországon kizárólag a Pippadu online baba-mama boltjában lehet beszerezni.

Ezekből a stílusos, CE-minősítéssel rendelkező napszemüvegekből léteznek kifejezetten babáknak (0-2 év) és nagyobbak gyerekeknek (egészen 12 éves korig) készült darabok is. Mindegyik polarizált, UV400-as lencsékkel rendelkezik a gyermekek szemének maximális védelme érdekében.

2. Fő a kényelem!

A királyi stílushoz hozzátartozik a kényelem is. Így aztán nekünk sem szabad elhanyagolni ezt a fontos tényezőt, amikor kiválasztjuk gyermekünk ruháit. A kényelmes ruhában könnyebb játszani, mozogni és felfedezni a világot.

A kényelem azonban nem zárja ki az eleganciát. Válasszunk jól kombinálható, letisztultan elegáns darabokat és kiegészítőket. Kisfiúknak egy minőségi kantáros nadrág pólóval remek játszóterezéshez, trendi rövid ujjú inggel kombinálva pedig nagyszülőlátogatásra is feladhatjuk gyermekünkre. Kislányoknak fodros rövidnadrágot vagy szoknyát kombinálhatunk glitteres vagy egyszínű pamut harisnyával az alkalomnak megfelelően.

3. Élénk színekkel az élen

Gyakran olvashatjuk, hogy az elegáns, kifinomult megjelenést a visszafogott színeknek és mintáknak köszönhetjük. A királyi családban sem ritka, hogy pasztell színeket és hagyományos mintákat viselnek. Azonban gardróbjukból az élénk színek sem hiányozhatnak, így bátran kísérletezzünk velük mi is!

Ki ne emlékezne II. Erzsébet színpompás szettjeire? A királynő mindig nagy feltűnést keltett elmaradhatatlan mosolyával és gyönyörűen összeállított szettjeivel. Ruhái között éppúgy szerepeltek a lágy, pasztell színű kosztümök, mint az extrémebb árnyalatú szettek és milyen fantasztikusan mutatott bennünk!

A figyelemfelkeltő ruháknak megvolt a gyakorlati hasznuk is. A feltűnő színű ruházatnak köszönhetően könnyebb volt észrevenni a királynőt, mivel a legnagyobb tömegben is kitűnt. Így a nép azonnal észrevehette, és büszkén mesélhette: “láttam a királynőt”! A láthatóság természetesen a biztonsági őrök munkáját is megkönnyítette.

Természetesen a pasztell színeknek is megvan a maguk varázsa, így ha ezek jobban passzolnak gyermekünk stílusához, ne habozzunk pasztell színű ruhákat választani!

4. Ruhaszettek az egész családnak

Gyakran előfordul, hogy a királyi család tagjai olyan szettekben jelennek meg, amelyek passzolnak egymáshoz. Ezt a divatot mi is egyszerűen követhetjük. Öltöztessük gyermekeinket azonos színű vagy mintájú ruhákba. Akár mi magunk is felvehetünk olyan darabokat, kiegészítőket, amelyek harmóniában vannak a gyerekek szettjével.

Az összeöltözés mellett figyeljünk a gyerekek egyéniségére is. Ezt úgy a legegyszerűbb megoldani, ha egyedi kiegészítőket adunk rájuk. Mi több, ha már nagyobbak, nyugodtan vonjuk be őket a választásba, gyakran ezt nem is kell kérni, bátorítsuk őket a saját stílusuk megtalálására.

Lead fotó: Unsplash /Habib Dadkhah/

Oldalak

Video Alhat-e a kutya az ágyban? Erről is vallottak a magyar hírességek
Fashion&Beauty
Lifestyle
A Skorpió hallgasson ma a belső hangjára, mert az lesz a segítségére. Napi horoszkóp.
Sztárok
Hedy Lamarr színésznőként vált ismertté, ám később feltalálóként írta be magát a történelembe, ugyanis egy hihetetlen találmányt köszönhetünk a bámulatosan szép nőnek.
Lifestyle
A Skorpió intuíciói annyira élesek lesznek, hogy előre megérzi a közelgő eseményeket. Heti horoszkóp.