Jennifer Lopez megtalálta a legtökéletesebb ruhát, amit egy randira el tudunk képzelni

Jennifer Lopez kifinomult ízlésének köszönhetően minden megjelenése – legyen az hétköznapi vagy ünnepi – egyedi és inspiráló, ruhatárában pedig egy nyáresti randevúra is megtalálható az ideális darab.

Jolly Joker viselet

Az első benyomás kialakításában óriási szerepe van annak, hogy mit viselünk egy randi alkalmával, a megfelelő darab kiválasztása pedig kulcsfontosságú ahhoz, hogy magabiztosak legyünk és jó benyomást tegyünk partnerünkre. Egy jól összeállított outfit nemcsak a stílusunkat tükrözi, de személyiségünkről is sokat elárul, emellett azzal kapcsolatban is jelzéseket küld, mennyire vesszük komolyan az adott találkozót. Egy szó, mint száz, nem mindig egyszerű megtalálni a tökéletes szettet, szerencsére azonban a divatvilágban bőven lehet csemegézni a jobbnál jobb ötletek között, ráadásul egy-egy szerelésükkel a világsztárok is sokszor a segítségünkre vannak. Az inspirációnyújtás egyik nagy zászlóvivője nem más, mint a mindig stílusos Jennifer Lopez, aki ezúttal azt mutatta meg, hogyan lehet pillanatok alatt lenyűgözni a kiszemeltünket egy romantikus nyári randevún; részletek a galériában!

Jennifer Lopez néhány nappal ezelőtt egy extravagáns Bridgerton-témájú kerti partival ünnepelte meg 55. születésnapját, amelyen szokásához híven egy szemkápráztató darabban jelent meg, azonban nemrég viselt, báliruhájánál jóval egyszerűbb szettje is igencsak figyelemreméltó.
Kattints a további képekért!

Nem lehet tudni, hogy van-e remény, hogy Jennifer Lopez és Ben Affleck kibéküljön. Ugyebár az nem jó jel, hogy a közös otthonukat is árulják.

Leadfotó: Claudio Lavenia/Getty Images

Forrás: Harper's Bazaar

Oldalak

Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Lifestyle
A Bikának ma jelentős változásokkal kell számolnia. Napi horoszkóp.
Sztárok
II. Erzsébet és Fülöp herceg életen át tartó szerelme nagyon különleges volt, amit jól bizonyít az is, hogy a néhai uralkodó évtizedekig a táskájában tartott egy ajándékot, amit még férje adott neki...
Sztárok
Mária királyné hangulatos, élénk színben pompázó kabátot öltött magára, amiben ő maga varázslatos jelenségként ragyogott.