Sztárok

A halála előtt már nem volt önmaga: megrázó kulisszatitkok derültek ki II. Erzsébet utolsó napjairól

Az uralkodónő 2022 szeptemberében távozott az élők sorából, s bár kevesen tudják, de utolsó hónapjaiban már rengeteget betegeskedett. Ebben az időszakban csupán egyetlen családtagjával tartott fenn szorosabb kapcsolatot.

Mindenkit felkészületlenül ért a halála

2022 szeptemberében az egész világot lesújtotta II. Erzsébet brit királynő váratlan halálhíre. Az uralkodónő különösen szép kort ért meg: 96 évesen hunyt el, ám egészen élete végéig úgy tűnt, hogy remek egészségnek örvend. II. Erzsébet tudatosan eltitkolta a nagyvilág elől, hogy komoly betegségek gyötrik, ugyanis nem akarta, hogy alattvalói gyengének, sebezhetőnek lássák. Robert Jobson új, Katalin walesi hercegnőről szóló életrajza a két évvel ezelőtt elhunyt uralkodónő utolsó napjainak néhány szívszorító kulisszatitkát is leleplezte - írja a Daily Mail. Lapozd fel galériánkat: rögtön eláruljuk, ki volt az a prominens személyiség, akivel a királynő szinte a halálos ágyáig rendkívül szoros kapcsolatot ápolt!

Jobson szerint II. Erzsébetet utolsó hivatalos megjelenésekor, a Buckingham-palota erkélyén már komoly fájdalmak gyötörték, ennek dacára mégis a nyilvánosság elé állt a nagyszabású jubileumi ünnepségen.
Kattints a további képekért!

Úgy tűnik, a királyi család egyik tagja különösen hasonlít a néhai Erzsébet királynőre. Kivételes kitartása és hűsége révén vált példaképpé a család és a nemzet számára.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Sztárok
Lifestyle
Bár a mosógépek többsége nem rendelkezik beépített szárító funkcióval, ezzel a rendkívül egyszerű trükkel bárki könnyedén csökkentheti a ruhák szárítási idejét.
Home&Design
Közeledik Magyarországon is a halottak napja, így rengetegen látogatnak majd ki a temetőbe. Azonban milyen virágot érdemes kivinni, ami biztosan tartós lesz?
Lifestyle
Katalin hercegné a lehető legegészségesebb reggelivel vág bele a dolgos hétköznapokba, amiről egy brit táplálkozási szakértő is elismerően tudott nyilatkozni.