Olimpia: a vereség ellenére így juthatnak tovább a magyar kézilabdás lányok

Már a megnyitó előtt nagy feladat várt a kézilabdás lányokra, mivel a házigazdák ellen kellett pályára lépniük Párizsban. Sok szakértő úgy látja, hogy a vereség ellenére ebben a csapatban ott van a továbbjutás.

Megmutatjuk, mire kell figyelni, hogy tovább is tudjanak jutni a magyar kézilabdázóink

A két együttes eddig 53 mérkőzést játszott egymással, magyar szempontból harminc győzelem, két döntetlen és 21 vereség volt a mérleg a kezdés előtt.

Természetesen megtelt a dél-párizsi vásárközpont hatos csarnokában kialakított aréna, így mintegy hétezer szurkoló buzdította a csapatokat. Magyar blokk is látható volt a lelátón, de túlnyomó többségben voltak a hazaiak.

A magyar válogatott 31-28-ra kikapott a címvédő és világbajnok franciáktól csütörtökön a párizsi olimpia női kézilabdatornájának első fordulójában, de jó volt a csapat, és a lányokban benne van a továbbjutás. A galériánkban megmutatjuk, ez hogyan jöhet össze!

Fontos, hogy szívósan küzdött a magyar csapat, két-három gólos hátrányból többször felzárkózott egyre. A franciák azonban mindig tudtak fontos gólokat lőni, visszaállították a különbséget.
Kattints a további képekért!

Holnap lesz hivatalosan az Olimpia megnyitója, ami mindenki szerint óriási fog szólni. A nyitányon állítólag Lady Gaga, valamint Celine Dion is fellép. Fucsovics Marcinak utána muszáj lesz pihennie.

Leadfotó: MTI Fotó - Illyés Tibor

Oldalak

Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Egészség
Továbbra is morcos, őszi idő van, és ilyenkor sokaknál alakulhat ki fejfájás, akár migrénes is. Azonban a gyógyszerrel nem árt vigyázni a szakértők szerint.
Sztárok
Végre leleplezték hivatalosan, hogy kik lesznek a Dancing with the Stars legújabb évadának a szereplői. Az előző szezonban még szerelem is kialakult.
Sztárok
Túl vagyunk egy újabb izgalmas Sztárbox adáson, ráadásul történelmet is írt a show, mert ilyen még sosem fordult elő az RTL műsorában.