A világsztár celeb összekeverte Romániát Magyarországgal, de a gulyás elit helyre került nála

A testőrének kellett közölnie a Magyarországon járó világsztárral, hogy a magyarok eléggé ”fasírtban” vannak a románokkal. Dancsó Péter mindent kielemezett!

Igazából a hazai influenszernek köszönhető, hogy tudjuk, ki is az a Speed

Az IShowSpeed, vagy ismertebb nevén Speed, egy amerikai influenszer, aki elsősorban a YouTube-on gyűjtögeti a követőit. Ezt ügyesen is csinálja, mivel lassan már több mint 27 millió van belőlük.

A YouTube-celeb az élő közvetítései közben szokta is mutatni oldalt, hogy mennyivel nő éppen a ”rajongói” bázisa. Speed azért a heves reakciói miatt lett híres. Például ha mérföldkövet ér el a követőivel, akkor általában le szokta fejelni a kameráját.

Ha nem lenne Dancsó Peti, akkor a magyarok közül sokan nem is tudnának róla, hogy a YouTube-celeb létezik. A galériánkban megmutatjuk, mit kell még tudni a magyarországi látogatásáról!

IShowSpeed magyarországi látogatása jelentős figyelmet kapott mind a rajongóktól, mind a sajtótól. Tényleg pillanatok alatt óriási tömeg tudott kialakulni körülötte.
Kattints a további képekért!

A YouTube egyik gigasztárja, Speed alaposan felforgatta Budapestet, és még Azahriah egyik zenéjét is meghallgatta.

Leadfotó: Flickr – Illusztráció

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Kate Moss és lánya, Lila is végig vonultak a 2024-es Victoria's Secret Fashion Show kifutóján, és olyan káprázatosan festettek, hogy a közönség azóta se igazán tért magához a látványtól.
Fashion&Beauty
Az immár patinás múlttal rendelkező rendezvény 1995-ben, egy fehérneműmárka promóciós bemutatójaként szökkent szárba, de az azóta eltelt évtizedek alatt a nemzetközi divatipar egyik legfontosabb...
Home&Design
Az előszobai üdvözlő szőnyeg több, mint egyszerű dekoráció – praktikus célokat is szolgál, és az első benyomást nyújtja otthonodról. Ezért is olyan fontos a megfelelő szőnyeg kiválasztása.