Fashion&Beauty

Az idei nyár legédesebb körömtrendje: Íme, a fagylalt manikűr!

A különféle körömtrendek mindig izgalmas és gyönyörű újdonságokat tartogatnak számunkra, ezúttal egy igazán vidám és játékos trend hódít: a fagylalt manikűr.

Igazi nyári manikűr

A fagylalt körmök nem csupán aranyosak és szórakoztatóak, hanem egyben kreatív lehetőséget is kínálnak arra, hogy kifejezzük egyéniségünket. A színek és minták végtelen variációjával a fagylalt körmök könnyedén alkalmazkodnak bármilyen stílushoz, legyen az minimalista vagy éppen extravagáns. Képzeljük el a körmeinket gyümölcsös fagylaltkelyhekkel, csokoládéöntettel díszített tölcsérekkel vagy színes szórócukrokkal – a lehetőségeknek csak a képzelet szab határt. Nézd meg a galériát a leggyönyörűbb ötletekért!

A fagylalt manikűr egyik legnagyobb előnye, hogy szinte végtelen variációkban megvalósítható. Gondoljunk csak a gyümölcsös fagylaltkelyhekre, a különböző ízeket színes lakkokkal és apró díszítőelemekkel ábrázolhatjuk.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf, forrás: women.com

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Fashion&Beauty
Lifestyle
A Skorpió hallgasson ma a belső hangjára, mert az lesz a segítségére. Napi horoszkóp.
Sztárok
Hedy Lamarr színésznőként vált ismertté, ám később feltalálóként írta be magát a történelembe, ugyanis egy hihetetlen találmányt köszönhetünk a bámulatosan szép nőnek.
Lifestyle
A Skorpió intuíciói annyira élesek lesznek, hogy előre megérzi a közelgő eseményeket. Heti horoszkóp.