Rengeteg magyart kiborít, milyen tapló matricák jelennek meg az autókon

Aki akarja, természetesen elcsúfíthatja az autóját valamilyen matricával, de nem éppen ezzel fog kitűnni a tömegből. Persze lehet ezt poénosan is csinálni, de a magyarok többsége szerint ebben is kezdünk kisiklani.

A mostani autós matricák túlságosan is taplók

Most abba ne menjünk bele, amikor a lovat hosszú távon már le tudta győzni a robbanómotor, és elkezdtek elterjedni az autók.

Volt ugyebár egy pont, amikor a fejlesztők egy idő után arra is figyeltek, hogyan néz ki a kocsi, mert elkezdett fontos lenni a dizájn. A fiatalok aztán olykor elkezdték ezeket matricákkal feldobni, például: „aputól a kettes átlagért”.

Ezeken még mindig el tud mosolyogni az ember, akármennyire lerágott csont a poén. A galériánkban megmutatjuk, milyen új matricák terjednek, amik a magyarok többsége szerint átlépnek egy határt!

Vannak olyan autós matricák, amik valóban jópofák. Például „Nem vagyok részeg, csak a kátyúkat kerülgetem”, vagy a forgalomban tolakodó és túlságosan siető pizzafutár autójának a hátulján: „Ugye te sem akarnád, hogy hidegen érkezzen meg a pizzád”.
Kattints a további képekért!

Sokan döntenek úgy, hogy autóval indulnak el a nyaralásra. Azonban a magyarok kedvenc üdülőhelyén alaposan oda kell figyelni, hogy ne kapjunk orbitális büntetést.

Leadfotó: Flickr – Illusztráció

Oldalak

Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Lifestyle
A Femcafe.hu hatodik alkalommal rendezte meg az Inspiráló Nők Díjátadót, ahol olyan ösztönző női példaképeket mutattunk be, akiknek munkássága, teljesítménye és személyisége például szolgálhat a...
Lifestyle
Akár több napig is puhák, frissek és omlósak maradhatnak a kenyérszeletek, ha kiprópálod a cikkünkben bemutatott praktikát.