Céline Dion felvette a legszebb szoknyáját: káprázatos volt benne

Bámulatos szerelésben lépett be dokumentumfilmje bemutatójára Céline Dion: az énekesnő egy fantasztikus szoknyát választott magának, amiben dívaként tündökölt.

Mesésen festett

2021 októberében derült ki a szomorú hír, miszerint Céline Dion egy ritka és kíméletlen autoimmun betegséggel küzd, aminek az angol neve Stiff-person Syndrome, magyarul merevember-szindróma, ami olyan izommerevséget okoz, hogy az énekesnő számára komoly kihívást jelentenek a mindennapok, illetve a színpadi jelenlét is. A többszörös Grammy-díjas sztár történetét, valamint a kórral való küzdelmét mutatja be az I Am Céline Dion című dokumentumfilm, amely betekintést enged az előadóművész életének legnehezebb időszakába, de nem csupán a betegség pusztító hatásait tárja elénk, hanem Céline erejét és kitartását is megmutatja. Az alkotás New York-i premierjére nemrég került sor a Lincoln Centerben, ahova az énekesnő egy nagyon sikkes outfitben érkezett; galériánkban megmutatjuk!

Miután tavaly februárban váratlanul visszatért a Grammy-díjátadó színpadára, majd a Vogue France címlapjára 2024 májusában, Céline Dion fiával, René-Charles-szal lépett a vörös szőnyegre dokumentumfilmje premierjén.
Kattints a további képekért!

A világhírű énekesnő már hosszú ideje nem koncertezik, ugyanis a betegség még az énekhangjától is megfosztotta. Dionról nemrégiben felkavaró dokumentumfilm készült, mely leplezetlen őszinteséggel tárja elénk, hogyan is változtatta meg a kór az ünnepelt énekesnő mindennapjait.

Leadfotó: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic/Getty Images

Forrás: Vogue

Oldalak

Video Inspiráló Nők Díj 2024 - Szavazz te is a kedvencedre!
Lifestyle
Akár több napig is puhák, frissek és omlósak maradhatnak a kenyérszeletek, ha kiprópálod a cikkünkben bemutatott praktikát.
Lifestyle
A csillagok konstellációja olyan helyzeteket teremt, amelyek során ezek az emberek szembesülhetnek anyagi döntéseikkel, és megtapasztalhatják azok következményeit – legyen az pozitív vagy negatív.
Lifestyle
Az élet furcsa és kiszámíthatatlan módokon sodorhat minket szembe múltunkkal.