Időjárás: ez lehet a hét legpokolibb napja, amikor a 40 fok teljesen maga alá gyűr mindent

Elképesztő kánikula vette kezdetét egész Magyarországon. Sajnos nem fog csak úgy eltűnni, és már lehet azt is előre látni, hogy melyik lesz a hét legpokolibb napja.

Készülj fel, mert ekkor a 40 fokot is elérhetjük

Nem hisszük, hogy bárki hiányolta ezt a típusú kánikulát, mivel Magyarország teljes területére harmadfokú hőségriasztást adtak ki. Ez ugyebár még az egészséges szervezetet is alaposan megviseli.

A nagy melegben több folyadék, lehetőség szerint víz fogyasztását javasolják, valamint a déli órákban a tűző napon tartózkodás mellőzését. Ha még szerintünk nem is áll a legjobban, vegyük elő azt a szalmakalapot is, mivel a napszúrás nem játék.

Az időjárás előrejelzés egész hétre forróságot jósol, de várható egy nap a héten, ami rendkívül pokoli lesz. Felkészülhetünk, hogy valószínűleg a melegrekord is meg fog dőlni. A galériánkból kiderül, melyik lesz ez a nap, és mire kell számítanunk a héten.

Ma még vannak zivatarok Magyarországon, de szép lassan ezek is megszűnnek. Érkezik a szárazság, valamint a kánikula. Nem is csoda, hogy visszavezették sok helyen a tűzgyújtási tilalmat. A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden már 30 és 37 fok között alakul. Az esernyőt is eltehetjük pihenni.
Kattints a további képekért!

Nem is gondolnád, mennyi érv szól a nyári fogyókúra mellett, főleg, ha rendszeresen fogyasztod az alábbi zöldségeket és gyümölcsöket, amik segítenek beindítani a karcsúsodást.

Leadfotó: 123RF

Oldalak

Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Lifestyle
A Halak rengeteg segítséget kap a problémái megoldásához. Heti horoszkóp.
Lifestyle
Ha így készíted a burgonyapürét a továbbiakban, akkor számíthatsz rá, hogy az egész család repetázni fog belőle, és másnapra már tuti nem marad a mennyei köretből.
Sztárok
A hercegné a minap egy gálán járt Los Angelesben Harry herceg nélkül, és bizony meglehetősen kitett magáért, már ami a kinézetét illeti.