Ezért a farmerért rajong most minden sztáranyuka: formás popsit és lábakat varázsol

Jennifer Garner, Reese Witherspoon és Katie Holmes is ezt a fazont hordja.

Bomba alakot varázsol

A nyár nem feltétlenül a farmernadrágok szezonja, de ha könnyű, és világosabb mosású, valamint bő szárú fazonokat választasz, akkor a legnagyobb hőségben is bátran viselheted őket. Léteznek bizonyos farmerek, amelyek egyszerűen jobban kiemelik a popsit, mint mások. És úgy tűnik a híres sztáranyukák, Jennifer Garner, Reese Witherspoon és Katie Holmes is rájöttek erre, hiszen a mom fit farmernadrágok még a laposabb fenéknek is kerekebb formát adnak, ezenkívül kiemelik a derekat és a csípőt, és karcsúbbnak mutatják az alakot. Ez a magas derekú, laza szabású farmernadrág az 1980-as években volt nagy divat, de az utóbbi években újra berobbant a köztudatba. Sokoldalúságának köszönhetően rengetegféleképpen lehet kombinálni, így tökéletes választás a mindennapi viselethez. Hordhatod pólóval, toppal, blúzzal, inggel, de akár blézerrel is, valamint szuperül illik hozzá a sneaker, a szandál, és a magassarkú is.

Kattints a galériára és mutatjuk a hazai boltok kínálatából a legdögösebb mom fit farmernadrágokat 8000 forint alatt:

Kényelmes, előnyös és divatos farmernadrág, amely minden testalkatra tökéletes, ráadásul idén nyáron a szaggatott mom fit jeans nadrágok is hatalmas népszerűségnek örvendenek. Sinsay mom fit farmer: 4.595 HUF
Kattints a további képekért!

Lead kép: Getty Images, forrás: instyle.com

Oldalak

Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Lifestyle
Ilyenkor előfordulhat, hogy a rokonoktól, vagy a barátoktól is nagy mennyiségű paradicsomot kapunk, akik a kertjükben termesztik. Nem csak a lecsó főzése a megoldás!
Sztárok
Katalin hercegné legkedvesebb hobbija nem tartozik apósa, III. Károly kedvencei közé, sőt a király annyira „lehetetlennek” találja ezt a tevékenységet, hogy már rég nem is próbálkozik vele.
Home&Design
Közeledik az év vége, ami azt jelenti, hogy a stílus-előrejelzők és a trendelemzők 2025-re figyelnek – és ebbe beletartoznak a festékmárkák is, akik deklarálják a színtrendeket, amelyeket a következő...