Extravagáns szettek, csillogó bikinik: ezek voltak az idei Balaton Sound legjobb outfitjei

Lezajlott hazánk legnagyobb elektronikus zenei fesztiválja, izgalmas és már-már meghökkentő szettekből pedig idén sem volt hiány.

2024-es fesztiváldivat

A Balaton Sound fesztivál nem csupán a zenei élményekről és a felejthetetlen bulikról szól, hanem a divatról is, amely minden évben újra és újra elkápráztatja a résztvevőket. Idén kétségkívül az extravagáns szettek, a figyelemfelkeltő csillogós bikinik és kiegészítők uralták a fesztiválteret, ahol a résztvevők szabadjára engedték fantáziájukat és merész stílusérzéküket. El is hoztuk nektek Zamárdiból a legemlékezetesebb outfiteket, amelyek nemcsak a fesztiválhangulatot fokozták, de inspirációul is szolgálhatnak a jövőbeni divatőrültek számára. Fedezd fel velünk, milyen volt a Balaton Sound legjobb divatfelhozatala! Részletek a galériában!

Egyértelműen a hálós és csillogós párosítás volt a legnépszerűbb választás a fesztiválozó hölgyek körében.
Kattints a további képekért!

Augusztus 11-én elstartolt a 2023-as Sziget, extrém fesztiválszerkókból pedig már az első napon sem volt hiány.

Leadfotó: Instagram / Koncz Patrícia

Oldalak

Video Bemutatjuk a 2024-es Inspiráló Nők Díj jelölőbizottságát
Lifestyle
Ez a kérdés nemcsak segíthet megérteni a partneredet, de egy jó alap lehet egy mélyebb beszélgetéshez is, ahol kiderítheted, mennyire képes együtt érezni másokkal, és hogyan kezeli a kapcsolatait.
Lifestyle
Különösen érzékenyek, és hajlamosak arra, hogy minden apró megjegyzést vagy helyzetet a szívükre vegyenek.
Home&Design
Ha követed ezeket a lépéseket, olyan otthont hozhatsz létre, amely a nyugalmat, a harmóniát és a mediterrán életstílust sugározza – mindössze néhány apró változtatással.