Rita Ora új szintre emelte a pucérruha fogalmát: a pajzán szettről még évekig beszélni fognak

Rendkívül merészre vette a figurát Rita Ora: a pucérruhák koronázatlan királynője ismét egy olyan darab mellett döntött, amiben pont úgy festett, mintha valójában semmit nem öltött volna magára.

Nem hagyott semmit a képzeletnek

Kacér megjelenéssel indította a nyarat Rita Ora: már megszoktuk, hogy a brit énekesnő számára nem ismeretlen a „majdnem meztelen” nevezetű trend, időről-időre mégis képes úgy meglepni, hogy csak keressük az állunkat. A minap megint csak sikeresen gondoskodott arról, hogy minden szempár rá szegeződjön, amikor július 2-án egy exkluzív Girls Aloud koncert vörös szőnyegén melltartó nélkül pózolt. A teljesen átlátszó hálós maxiruhába öltözött popsztár gyakorlatilag meztelen volt, leszámítva azt a szinte láthatatlan bézs színű fehérneműt, amit a csillogó, hosszú ujjú kreáció alatt viselt. Galériánkban megmutatjuk, milyen kihívó volt a híresség:

Rita Ora büszke irigylésre méltó testére, és sosem fél megmutatni csodás bájait a nyilvánosság előtt – ő az a világsztár, akiről mindig előre tudhatjuk, hogy pucérruhában fog megjelenni egy adott eseményen.
Kattints a további képekért!

Rita Orától már megszokhattuk, hogy gyakran változtatja a frizuráját. Az énekesnő az évek során sokszor vágatta hosszú haját egy rövidebb fazonra. Most azonban egy vadiúj, modern stílust választott, amit mihamarabb le akarunk másolni, beleértve a gyönyörű hajszínét is!

Leadfotó: Samir Hussein/Getty Images for BoF

Forrás: Daily Mail

Oldalak

Video Inspiráló Nők Díj 2024 - Szavazz te is a kedvencedre!
Sztárok
Ahogyan a Cheat Sheet is írja, Harry egykori testőre kitálalt, és bevallotta, mi az oka annak, hogy a trónörökös roppant mód irigykedik öccsére a mai napig.
Sztárok
Vasárnap este a Sztárbox hatodik negyeddöntőjében a férfi könnyűsúly, a férfi középsúly és a férfi nehézsúly kategória egy-egy versenyzője mérkőzik meg egymással a ringben. A nézők közül sokan...
Sztárok
Habár idehaza sokan még nem ismerik a nevét, a világot egyre jobban uralja az az énekesnő, akinek az idei év egyik nagy slágerét is köszönhetjük.