Lifestyle

Luxuskörnyezetben készültek a Magyarország Szépe finalistái

Június 23-án nagyszabású gálaesten választották meg Magyarország szépét.

A Miss World Hungary 2024. évi győztese a kiskőrösi Katzenbach Andrea lett, míg udvarhölgyei Cseh Jázmin és Horváth Alexandra.

Rövid kikapcsolódás

A Duna élő adásában minden finalista tökéletes formát hozott, amit kéthetes felkészítő tábor előzött meg. A versenyzők június 12-én először a Balaton északi partján, Balatonfüreden, a négycsillagos, felnőttbarát Aura Hotelben kezdték meg a felkészülést, itt az alversenyek eredményének kihirdetése után alakult ki a végleges TOP15. Ők a felkészülés második hetében a siófoki, ötcsillagos, felnőttbarát Reed Hotel vendégszeretetét élvezték.

Bár rendkívül feszes volt a napirend, egy rövid kikapcsolódásra is volt lehetőség: a beköltözés estéjén a luxushotel vezetősége egy hangulatos champagne vacsorára vendégelte meg a versenyzőket a Reed Bistro-ban. A hangulatról minőségi francia pezsgők, a Moët Chandon Imperial, a Moët Chandon Rose Imperial és a Moët Chandon Ice Imperial gondoskodott. A nyitóest után a szálloda nyújtotta exkluzív környezet és ötcsillagos kényelem biztosította a zavartalan felkészülést a tévéshow-ra.

Kattints a további képekért!

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Lifestyle
Sztárok
Hihetetlen, de vannak olyan sztárok, akik maguktól gondolták úgy, hogy nem szexelnek egy jó darabig. Árpa Attilának például tavaly volt olyan időszaka, hogy nem bújt ágyba senkivel.
Lifestyle
Elképesztő kánikula vette kezdetét egész Magyarországon. Sajnos nem fog csak úgy eltűnni, és már lehet azt is előre látni, hogy melyik lesz a hét legpokolibb napja.
Sztárok
Bár sokan úgy gondolják, hogy Katalinnak semmi oka a félelemre fiát, Györgyöt illetően, hiszen a herceg igazi mintagyerek, ez mint kiderült, közel sincs így.