Segítni akar a Facebook, hogy ne próbáljanak átverni, de még így is sikerülhet

Mindig igyekszik új funkciókat bevetni a Meta, de hát sokan hőzöngenek, hogy néha még az alapok se működnek normálisan a Facebooknál.

A Messengerben az utóbbi időben több hiba is felütötte a fejét

Az EU trösztellenes hatósága hétfőn azzal vádolta meg a Metát, hogy nem tett eleget a helyi technológiai törvényeknek, konkrétan a DMA-nak. A gond a tavaly novemberben bemutatott, reklámmentes előfizetési szolgáltatással van.

Az embereket persze jobban zavarja, hogy olykor még a Messenger sem működik rendesen, és be is szokták támadni Mark Zuckerberg cégét, hogy jó lenne, ha inkább ezzel foglalkoznának.

Ettől függetlenül már pörög egy változtatás, ami arra figyel, hogy ne árasszanak el minket például a kamu fotók. A galériánkban megmutatjuk, mi a gond vele!

A Messengerben olyan hibák jelentek meg, hogy például nem láttuk, hogy mit küldtünk el az ismerősünknek, vagy egyszerűen a képküldés szállt el teljesen.
Kattints a további képekért!

Sok friss funkció érkezett a felhasználók számára a techvilágban. A Messenger, valamint a Google Chrome is igyekezett némi ráncfelvarrást csinálni.

Leadfotó: Flickr – Illusztráció

Oldalak

Video Bemutatjuk a 2024-es Inspiráló Nők Díj jelölőbizottságát
Sztárok
A rajongók már kezdenek találgatni, hogy Tóth Gabi és Papp Máté Bence képes lesz-e olyan messzire jutni, mint Krausz Gáborék.
Sztárok
Beyoncénak és testvérének, Solange-nak volt kitől örökölniük a szépségüket: édesanyjuk, Tina rendkívül vonzó nő, azt pedig egyáltalán nem mondanánk meg róla, hogy 70 éves.
Fashion&Beauty
Katie Holmes stílusából rengeteget lehet inspirálódni, főleg ha réteges öltözködésről van szó, hiszen az általa viselt darabokat nagy alapossággal és kiváló érzékkel válogatja össze – a végeredmény...