Sztárok

Ezek a sármos sztárcsemeték jóképű apjukat is túlszárnyalják: minden nő a lábuk előtt hever

Több olyan sármos fiatalember van, akik azzal büszkélkedhetnek, hogy édesapjuk nemcsak az egész világon népszerű, de rendkívül jóképű is – ebből pedig ők maguk is sokat örököltek.

Nem esett messze az alma a fájától

Emlékszel még azokra az időkre, amikor Alain Delon, Jude Law és társaik meghódították a nők szívét szerte a világon? Akkoriban úgy tűnt, senki sem veheti fel velük a versenyt, legalábbis ami a sármot illeti. Azonban az idő múlásával kiderült, hogy ezeknek a tehetséges, ambiciózus és elképesztően vonzó színészeknek a felnőtt fiai nemcsak méltó örökösei apjuk jóképűségének, de sokak szerint még túl is szárnyalják őket. Lássuk hát, kik is ezek a feltörekvő sztárok, akik apjuk nyomdokaiba lépve hódítják meg a filmvásznat és a rajongók szívét!

Sokan nem tudják, hogy Jude Law többgyermekes édesapa – a színésznek 5 gyermeke van! A 23 éves Rafferty Law Jude és Sadie Frost házasságából született; a finom arcvonásokat örökölt fiatalember már jó ideje modellként dolgozik, és divatbemutatókon lejt végig szerte a világon.
Kattints a további képekért!

Kevin Costner fiatalon a nők álma volt, nem véletlenül: a színész igazi szívtiprónak számított, ám ezt a szerepet mára átvette tőle hét gyermekének egyike, Liam.

Leadfotó: Gregg DeGuire/WireImage/Getty Images

Forrás: Bright Side

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Sztárok
Sztárok
Bár Károly felesége igyekszik mindig eleget tenni a királyi normáknak, van egy olyan dolog, amiben nem követi a néhai Erzsébetet, amit a királynő bizonyosan nem nézne jó szemmel, ha még élne.
Sztárok
A pár nem várt sokáig a házassággal: mindössze két hónapnyi ismeretség után úgy döntöttek, hogy összekötik az életüket, ami sokak számára furcsa volt, ők mégis bebizonyították, hogy egymásnak vannak...
Sztárok
A királyi protokoll bizony még egyes szavak kiejtését is megtiltja a család tagjainak, bármilyen bizarrnak is tűnik ez.