Sztárok

Őrületes, mire vetemedett Jude Bellingham a Szlovákia elleni találata után: most végre magyarázatot adott a viselkedésére

Az Európa-bajnokságon meglehetősen lagymatag teljesítményt nyújtó Angliára csak úgy záporoznak a kemény bírálatok a nemzetközi sajtó és az otthoni szurkolók részéről: az emiatti - egyre fokozódó - nyomásnak is köszönhető Bellingham szokatlan gesztusa.

Parádés ollója után rögtön a szurkolókhoz rohant

Az idei Európa-bajnokságon meglehetősen gyér teljesítményt nyújt az angol válogatott: nem csoda, hogy sem a szurkolók, sem pedig a szakújságírók nem halmozzák el nagyvonalú dicséretekkel a szebb napokat is látott együttest. Ez a feszült helyzet szemlátomást egyre nagyobb nyomást helyez a játékosokra is. Június végén Anglia Szlovákiával mérkőzött meg, és sokáig úgy tűnt, hogy az utóbbi csapat - ha nehezen is, de - felülkerekedik. Jude Bellingham aztán a 95. percben 1-1-re mentette a mérkőzést, majd Harry Kane fejesével tovább is jutottak az angolok.

Gyönyörű ollója után különös gesztusra ragadtatta magát a 21 éves Bellingham: ahelyett, hogy magával ragadta volna a diadal édes mámora, inkább kirohant a szurkolók elé, hogy nekik magyarázzon valamint - és úgy tűnik, egyáltalán nem örömében tette...

A tévéközvetítésben egyébként csak annyit lehetett látni, hogy Bellingham azt ordítja, "who else", azaz "ki más", majd a későbbi videófelvételeken az is feltűnt, hogy a labdarúgó a szlovák kispad felé mutogat.
Kattints a további képekért!

A portugál világklasszis a magyar válogatott mindkét neves játékosával találkozott már - na nem most, hanem hosszú-hosszú évekkel ezelőtt.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Sztárok
Lifestyle
Felejtsd el az edzőtermet! Ezzel a módszerrel otthon is könnyen elérheted, hogy feszesek legyenek a karjaid.
Lifestyle
Sztárok
A királyi család egykori séfjei, Darren McGrady hosszú évekig szolgált a palotában, korábban pedig elárulta, milyen fogásokat fogyasztottak gyerekként Diana fiai, Vilmos és Harry.