Lifestyle

Be akart ugrani a kedvenc üzletébe, hogy vegyen egy szendvicset: olyan feliratot pillantott meg a bolt ajtaján, amitől majdnem elájult

Az éhes vendég nem számított ilyesféle bonyodalomra, amikor az üzlet felé vette az irányt.

Nagyot koppant az éhségtől gyötört vásárló

Az éhség nagy úr: bizonyára veled is előfordult már, hogy egy sűrű munkanap kellős közepén megkívántál egy ínycsiklandó szendvicset, vagy egy gusztusos salátát, és gyorsan ki is rohantál érte a kedvenc gyorséttermedbe vagy élelmiszerüzletedbe. Ilyenkor persze minden perc számít: az ember szeretné, ha az adásvétel gyorsan lezajlódna, bevághatná a szendvicset, aztán vissza is térhetne a munkájához. Csakhogy néha még az ilyen pofonegyszerűnek tűnő hétköznapi rutintevékenységeket is ellehetetlenítheti a szeszélyes véletlen. Egy farkaséhségtől gyötört vásárló a Reddit fórumán panaszolta el, hogy döbbenetes felirat fogadta a kedvenc üzlete ajtaján, amikor épp egy finom szendvicsért tért volna be oda. Lapozz tovább, ettől a történettől biztosan te is dobsz majd egy hátast!

A hoppon maradt kuncsaft egy "Sajnálom, zárva vagyunk!" felirattal találta szembe magát, de nem olyannal, mint ami a képen is látható...
Kattints a további képekért!

A pasas ritkán ebédel nyilvános helyen, most azonban - a rendhagyó körülmények miatt - beugrott egy bárba, hogy elfogyasszon két szendvicset. Nem akart hinni a szemének, amikor kezébe vette a számlát.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
Sztárok
Azt tudjuk jól, hogy az előadók közül Szikora Róbert is mindig őszintén elmondja, amit gondol. Most Azahriah, és a Valmar is a középpontba került.
Sztárok
Bár sokan úgy gondolják, egy hercegnének mindent szabad, ez egyáltalán nem így van: Katalin még egy olyan egyszerű dolgot sem tehet meg, amit egyébként bármelyik ember szabadon csinálhat.
Egészség
Egy új tanulmány szerint több népszerű ételben és egy igencsak kedvelt italban is rákkeltő vegyi anyagokat találtak a tudósok.