Fashion&Beauty

Stílusos és kényelmes: Fedezd fel a Batz Arco sneakereket!

Pehelykönnyű Batz sneaker egyenesen a lábadra!

„Kis fekete” és bézs sneaker

Lehet-e mellényúlni egy hollófekete vagy egy bézs színű sneaker-rel manapság? Szerintünk nem. Minden ruhatár alapdarabja mind a kettő szín, hiszen ez a típusú és fazonú lábbeli az elmúlt években annyira elterjedt és a mindennapi viselet részévé vált, hogy tényleg nélkülözhetetlen.

Arco női cipő fekete mix színben. Egy igazi Batz „kis fekete” sneaker elengedhetetlen része a női gardróbnak, ezért mi elhoztuk a tökéletes lábbelit Neked. Fedezd fel az új Batz sneaker-t, amely tökéletesen ötvözi a divatot és kényelmet! Klasszikus modell egy klasszikus színnel karöltve, igazán nőies megjelenést kölcsönöz viselőjének. A luxus érzetet tovább fokozza az oldalsó cipzár, mely könnyűvé teszi a fel- és levételt. A külső kialakítás mellett a belső értékekre is ügyeltünk, hiszen az anatómiai kialakítás mellett, a kivehető és cserélhető talpbetét garantálja a könnyed lépteket. Ez a sneaker ideális választás romantikus szettekhez, bohém stílusú ruhákhoz vagy akár egy elegáns irodai megjelenéshez is.

Bézs Batz sportcipő - Femcafe

A bézs változata túlzás nélkül állíthatjuk, hogy sokak kedvence lesz. A harmonizáló bézs és púderrózsaszín színek teszik igazán nőiessé, sőt a finom rózsaarany részletnek köszönhetően igazi ékköve lesz a ruhatáradnak és megkoronázza megjelenésed. A vajpuha bőr felsőrészt kiegészíti az oldal cipzár, ami megkönnyíti a cipő fel- és a levételét. A külső kialakítása mellett muszáj a belső értékekről is szót ejteni. Az anatómiai kialakításon túl, a kivehető és cserélhető talpbetét garantálja a könnyed lépteket. Viseld romantikus szettekhez, bohém ruhákhoz, vagy basic irodai megjelenéshez, külsőd kifogástalan lesz.

Fedezd fel a Batz Arco sneaker luxusát, hogy a mindennapjaid még kifinomultabbak legyenek!

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Fashion&Beauty
Sztárok
A Michelin-csillagos séf tényleg szerencsés, mivel Rácz-Gyuricza Dóra gyönyörűbb, mint volt. Rácz Jenő kedvese nem fogta vissza magát, és villantott mindenkinek.
Lifestyle
A wifi a modern kor nagy csodája, és mindenhol keressük, hogyan tudunk rácsatlakozni a hálózatra. Na igen, de ennek sajnos vannak veszélyei is.
Sztárok
A Coldplay háromszor is elvarázsolt a magyar közönséget, és a banda folytatja tovább a turnéját. A zenekar nem olyan rég a Glastonbury Fesztiválon csinált igazi csodát.