A kopasz Szoboszlai Dominik 8 éves volt, amikor találkozhatott Cristiano Ronaldóval

Igazi retró fotó került elő Szoboszlai Dominikról 2009-ből. Meglátjuk, hogy a pályán lesz-e lehetőségük szembenézni egymással.

Sajnos a magyar továbbjutás még nincsen meg

Egész Magyarország Angliának szurkolt tegnap este, mivel csupán az ő győzelmük kellett volna ahhoz, hogy hazánk továbbjusson az Eb-n.

Közben büszke játékosaira Gareth Southgate, az angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, akinek a csapata kedden gól nélküli döntetlent játszott Szlovénia együttesével, és az élen végzett a németországi Európa-bajnokság C csoportjában.

Az angol sajtó közben darabokra szedi az edzőt, mivel két góllal, két döntetlennel, vérszegény játékkal jutottak tovább az angolok. A szakértők is azt mondják, hogy a csapat semmire se lehet büszke, és ilyen teljesítménnyel semmi perc alatt el fognak vérezni a kieséses szakaszban.

Szoboszlai Dominik egyre messzebb van attól, hogy összefusson Cristiano Ronaldo csapatával. De 2009-ben a magyarok csapatkapitánya ott volt a világklasszis közelében. Igazi retró képet mutatunk a galériánkban!

Az első két helyezettek mellett a hatból a négy legjobb harmadik kerül még a nyolcaddöntőbe. A magyarok három ponttal és mínusz hármas (2-5) gólkülönbséggel állnak, és legalább két harmadik helyezettet kell megelőzniük a pontszámukkal, vagy azonos pontszám esetén a gólkülönbségükkel.
Kattints a további képekért!

Nagyon jól tudja Zacher Gábor, hogy mit kell csinálni ilyen esetekben, mivel mentősként futballmérkőzéseken is dolgozik. A szakértő szerint hibázott az orvosi személyzet.

Leadfotó: MTI Fotó – Koszticsák Szilárd

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Sztárok
A Coldplay háromszor is elvarázsolt a magyar közönséget, és a banda folytatja tovább a turnéját. A zenekar nem olyan rég a Glastonbury Fesztiválon csinált igazi csodát.
Lifestyle
Úgy érzed ideje felpörgetni a szerelmi életedet? Ha az alábbi jegyek közé tartozol, ez a hét lesz rá a tökéletes időpont.
Lifestyle
Elfogyott a türelmi idő, és innentől csak visszaváltási lehetőséget jelölő csomagolással dobhatnak italokat piacra a gyártók. Sok kicsi sokra megy, így súlyos pénzeket bukhatunk, ha nem váltjuk...