Utazás

Melyik jármű haladhat át harmadikként a kereszteződésben? Vigyázz: még a rutinos sofőrök is bukják ezt a KRESZ-tesztet

Ugye neked meg sem kottyan majd?

Csak látszólag egyszerűbb ez a fejtörő, mint a korábbiak

Mostani KRESZ-tesztünk valamelyest egyszerűbb az előzőeknél, ebben az esetben ugyanis nem egy adott kereszteződésben áthaladó járművek pontos sorrendjét kell megállapítanod. Most csupán arra leszünk kíváncsiak, hogy melyik az az autó, mely harmadikként hagyhatja el a kereszteződést. A feladat azonban csak látszólag egyszerűsödött le, hiszen ahhoz, hogy ezt megállapítsd, értelemszerűen a többi jármű helyzetével is tisztában kell lenned. Nos, készen állsz a megmérettetésre? Akkor nyisd meg galériánkat, és indulhat is a játék! Mindent bele!

Nos, melyik autó haladhat át harmadikként a kereszteződésben?
Kattints a további képekért!

A KRESZ-t hamarosan a modern és folyamatosan gyorsuló kor igényeihez szabhatják Magyarországon. Noha az érdemi változásig még nagyjából másfél évet kell várni, a háttérben már rohamtempóban dolgoznak a módosításokon.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Utazás
Sztárok
Ahogyan sokan tudják, Jákob Zoltán rengeteget jótékonykodik. Az is kiderült, hogy a telefonokat, vagy éppen játékkonzolokat nem ajándékba kapja a cégektől, ő maga vásárolja meg őket.
Utazás
Összehasonlították, hogy mennyiből lehet jóllakni Olaszországban Szardínia szigetén, és a Balatonnál. Előbbi lett a nyertes, de hogy mennyivel, az majd később kiderül.
Sztárok
Semmi oka szégyenkezni Nicole Scherzingernek: a Pussycat Dolls egykori tagján egyszerűen nem fog az idő, most is ugyanaz a bombanő, mint amilyen a zenekar legsikeresebb éveiben volt.