A divat királynője elárulta, melyik az a cipő, amitől a hideg rázza és az életben fel nem venné

Amikor az eleganciáról és a stílusról beszélünk, Carolina Herrera biztosan eszünkbe jut. A kifogástalan divatérzékéről és időtlen formatervezéséről híres Herrera évtizedek óta a divatipar meghatározó alakja.

Carolina Herrera neve a luxus szinonímája

1981-ben Diana Vreelan, a Vogue akkori főszerkesztője javasolta - akivel jó barátságban voltak -, hogy Carolina tervezzen egy kollekciót. Ezt meg is tette, és manhattani Metropolitan Clubban debütált a ruhadarabjaival. Még az évben megalapította márkáját, ami a luxus és a kifinomultság szinonimájává vált. Az évek során kollekciói a világ legkiemelkedőbb alakjait öltöztette fel, a First Lady-ktől kezdve a vörös szőnyegen szereplő hírességekig. Minden általa alkotott darabot az elegancia filozófiája jellemez, így biztosítva, hogy öröksége továbbra is inspirálja a divatrajongók új generációit. 1988-ban piacra dobta a saját parfümcsaládját is, végül 2018-ban Carolina bemutatta utolsó kollekcióját, ami az ő nevéhez fűződik, és a márka kreatív igazgatói tisztét Wes Gordonnak adta át.

Egy interjúban Herrera megosztotta őszinte véleményét a kortárs divatirányzatokról, és azt is elárulta, melyik az a cipő, amitől abszolút irtózik.

Kattints a galériára!

Még mielőtt Carolina Herrera híres divattervező lett, 1957-ben, 18 évesen feleségül ment Guillermo Behrens Tellóhoz, egy venezuelai földbirtokoshoz, akitől két lánya született, Mercedes és Ana Luisa. 1964-ben elváltak, és négy évvel később összeházasodtak Reinaldo Herrera Guevarával, akitől Carolina Adriana és Patricia Cristina lánya született. 2011-től lányai, Carolina és Patricia aktívan részt vesznek a kreatív munkálatokban és a tervezésekben.
Kattints a további képekért!

Leadkép: Dimitrios Kambouris/Getty Images, Forrás: Brightside.me

Oldalak

Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Sztárok
Még augusztusban született meg Hailey és Justin Bieber első gyermeke. Nagy kérdés, hogy milyen apuka lesz majd a világsztárból, aki egykor a tinik bálványa volt.
Sztárok
Meryl Streep közelmúltbeli outfitje kétségtelenül az Emmy-gála történetének egyik leggyönyörűbb szerelése volt, amire jó ideig biztosan emlékezni fogunk még.
Sztárok
Az amerikai marketinges lány kalandjai ezúttal Rómában folytatódnak, de az biztos, hogy Párizst sem hagyja végleg magára.